3.500 Ft helyett 800 Ft: Unod már, hogy folyton állatorvoshoz kell menni, akárhányszor megnő kedvenced körme? Rengeteg időt töltesz azzal, hogy tisztán tartsd kisbarátod? Itt a megoldás

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

800 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.500 Ft 77% 2.700 Ft

Akció Leírása

Unod már, hogy folyton állatorvoshoz kell menni, akárhányszor megnő kedvenced körme? Rengeteg időt töltesz azzal, hogy tisztán tartsd kisbarátod? Megtaláltuk neked a biztonságos megoldást!

A My Pet Paws körömcsipesz használata pofonegyszerű, biztonságos és nem sérti fel a körmöt. Sok háziállat, főleg a lakásban élők között, nem koptatja el körmeit. Így azok néha túl hosszúra nőnek, és meglehetősen csúnyák lesznek. Ez eléggé zavaró és kényelmetlen lehet, és akár veszélyes is a gyerekekre nézve, nem beszélve arról, hogy a padlót is felsérthetik. Ez a körömcsipesz háziállatoknak egycsapásra megoldja a problémát anélkül, hogy bármi kárt ejtene a kisállaton. Csak be kell helyezned az állat körmét, és a My Pet Paws csipesz automatikusan levágja, a köröm pedig a tartályba hullik, így nem piszkol össze semmit. Két db közepes C elemmel működik (a csomag nem tartalmazza).

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

My Pet Paws körömcsipesz. Használata egyszerű: csak be kell helyezned az állat körmét, és a csipesz automatikusan levágja, a köröm pedig a tartályba hullik, így nem piszkol össze semmit. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére