34.990 Ft helyett 23.990 Ft: Járj világörökségi helyszíneken – utazás Lengyelországba, Auschwitz, Krakkó és Wieliczka megismerésével, szállással, reggelivel

Budavár Tours Utazási Iroda
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

23.990 Ft

Ajánlatkérés
Budavár Tours Utazási Iroda
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Az ajánlat leírása

4 látványos helyszín, egy utazás – ismerd meg Dél-Lengyelország nevezetességeit!

Fontos tudnivalók:

  • Jelentkezéskor az emailben az alábbi adatok megadása feltétlenül (!) szükséges: kuponkód, program neve és dátuma, utazó(k) neve, születési dátum, email cím, telefonszám, lakcím, kívánt felszállási hely, fix ülőhely igénye (igen/nem)
  • Az Alkupon megvásárlásával és felhasználásával elfogadod az utazási iroda általános utazási feltételeit
  • Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható
  • A részvételi díj nem visszatéríthető
  • Regisztrációs díj (az irodában fizetendő): 1.500 Ft / fő
  • A csomag nem tartalmazza: az esetleges belépők árát, az étkezést (az egy reggelin kívül) és a biztosítást
  • A helyfoglalás a befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az utazási iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson. Fix ülőhely foglalása az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1.000 Ft / fő
  • A dátum - a visszaigazolást követően - az indulás előtt legkésőbb 30 nappal módosítható, 2.500 Ft / fő ellenében
  • A felszállás helye és az utasok neve - a visszaigazolást követően - az indulás előtt legkésőbb 3 nappal módosítható, 2.500 Ft / fő ellenében
  • Az indulás helyszíne: Budapest, Hősök tere mögötti parkoló
  • Vidéki felszállási lehetőség: Vác, Mobil Petrol benzinkút - ha a vidéki felszállást választod, jelezd megrendeléskor!

Auschwitz a legnagyobb német megsemmisítő tábor volt a II. világháború idején. Most megtekintheted Auschwitz I-et, amely az egész komplexum adminisztratív központja volt, majd a túra további részében Birkenau-t is megismerheted, ahol több százezer embert tartottak fogva és körülbelül egymilliót öltek meg. Az áldozatok emlékére 1947-ben múzeumot hoztak létre a tábor helyén, amelynek meglátogatása megrázó élmény. A krematórium, a fennmaradt fabarakkok romjai és a vasúti sínek milliók mártírhalálára emlékeztetnek.

A tábor után Lengyelország második legnagyobb városát, az egyedülálló hangulatú Krakkót is meglátogathatod. Megtekintheted a híres Wawel-dombot a Királyi palotával, a székesegyházzal, és tehetsz egy kellemes sétát a Visztula partján. Ezután a Fő teret, a Rynek-et is megcsodálhatod, ahol olyan nevezetességek várnak rád, mint a Posztóház és a Mária templom.

Utolsó nap látogatást tehetsz a Wieliczkai sóbányában, amely az elsők közt került fel az UNESCO világörökségi listájára. Ezt követően Zakopanet is felfedezheted, amely a Magas-Tátra központja és Lengyelország legmagasabban fekvő városa.

Program:

  • 1. nap Találkozás az esti órákban, majd utazás Auschwitz felé autóbusszal. Éjszaka a buszon.
  • 2. nap Szombaton a reggeli órákban érkezés a volt koncentrációs táborba, amelyet megtekinthetsz. A délután folyamán Lengyelország második legnagyobb városát, Krakkót ismerheted meg. Este a szállás elfoglalása, majd fakultatív vacsorázási lehetőség a szállodában.
  • 3. nap Reggeli után látogatást tehetsz a Wieliczkai sóbányában. A program után utazás Zakopaneba, ahol pihenőt tartva megebédelhetsz, sétálhatsz a városban. 17 órakor találkozás az idegenvezető által megadott helyszínen, majd utazás Budapestre.

Jó utat kívánunk!

ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Auschwitz, Krakkó, Wieliczka, Zakopane – 3 nap / egy éj egy főnek. Utazás autóbusszal, szállodai elhelyezés, egy alkalommal reggeli, csoportkíséret. Megismerheted a hírhedt koncentrációs tábort, a gyönyörű lengyel várost, a híres sóbányát és a Magas-Tátra központját

Fontos

Beváltható: 2017.09.07.-ig
Választható időpontok: 2017. július 7-9. vagy szeptember 8-10 • Az Alkupon megvételét követően, 3 napon belül előzetes bejelentkezés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával, emailben: ertekesites@budavartours.hu • Regisztrációs díj: 1.500 Ft / fő • Az Alkuponok korlátozott számban kaphatók!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére