34.990 Ft helyett 14.990 Ft: Nyújts gyors és hatékony felüdülést az ülőmunkát végzőknek – irodai masszázs tanfolyam a Buddha Studioban

Buddha Studio
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

14.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
34.990 Ft 57% 20.000 Ft
Buddha Studio
06/20-367-5055
www.buddhastudio.hu

Akció Leírása

Kerülj a stresszűző képesség birtokába!

A tanfolyam tematikája:

  • Masszázs története
  • Mozgásszervi anatómia (csontok, izmok, ízületek, gerinc anatómia)
  • Kezelés indikációi és kontraindikációi, élettani hatásai a szervezetre
  • Az irodai masszázs alkalmazása testrészenként haladva
  • Szék-irodai masszázs speciális technikáinak alkalmazása

Fontos tudnivalók:

  • A tanfolyam minden előképzettség nélkül, bárki által elvégezhető, 18 éves kor felett!
  • A képzés végén vizsga következik, amelynek sikeres teljesítése esetén (fizikai közérzet javító masszőr, frissítő masszőr) végzettséget adó, magyar nyelvű tanúsítványt kapsz. Ez alapján képessé válsz önállóan irodai (szék) masszázskezelést végezni és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani.
  • Tevékenységi kör Teáor-száma: 960401
  • Vizsgadíj: 3.000 Ft (az ajánlat nem tartalmazza, a képzés előtt a Stúdió által megadott számlaszámra utalandó)

A rendszeres ülőmunka miatti testtartás következtében megfeszülnek, letapadnak az érintett területek (a hát, nyak, váll) izmai, ami hát-, illetve fejfájást okozhat, ezáltal csökkentve a koncentráció-képességet. Ennek kiküszöbölésére a leghatásosabb módszer egy szakszerű, frissítő, stresszoldó masszázs, ami egyszerűen beilleszthető a munkaidőbe.

Az irodai masszázs (helyszínen végzett kezelés) egy rövid ideig tartó, felüdülést eredményező módszer. Ennek során a masszőr egy speciális széken, ruhán keresztül, gyúró mozdulatokkal dolgozza át a gerinc két oldalát, a vállakat, a lapockát és a medence egy részét.

A svédmasszázs speciális ágával, az irodai masszázzsal gyors és hatékony megoldást kínálhatunk menedzsereknek, számítógéppel dolgozóknak, szellemi munkát végzőknek a jobb közérzetért, nagyobb teherbírásért.

A Buddha Studio célja olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával képesek lesznek irodai masszázs szolgáltatást nyújtani, egy komplett kezelést végezni.

Legyen szép napod!

06/20-367-5055

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Stresszoldó, frissítő, irodai (szék) masszázs tanfolyam a Buddha Studioban - részvétel egy főnek. Elméleti (távoktatás) és gyakorlati oktatás (a helyszínen). Sikeres vizsga esetén önálló munkavégzésre jogosító tanúsítványt kapsz. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.08.31.-ig
Időpont: 2017. szeptember 1. (péntek, 14.00-20.00) • Alkupon megvételét követően a tanfolyamra regisztrálni szükséges, a Buddha stúdió oldalán található jelentkezési lap kitöltésével: http://www.buddhastudio.hu/jelentkezesi-lap • A jelentkezési lapon kérjük feltüntetni a kupon kódjait a titkos kódot is • Vizsgadíj: 3.000 Ft

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére