3.490 Ft helyett 2.590 Ft: 21 napos pozitív gondolkodás kihívás Varázscsomag füzettel, színes ceruzákkal, bambusz tollal és egy választható féldrágakő karkötő medállal

ÖnéletrajzNekem.hu
1 5
4.2 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

2.590 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.490 Ft 26% 900 Ft
ÖnéletrajzNekem.hu
megrendeles@cvnekem.hu
varazsfuzet.unas.hu/

Akció Leírása

Fogadd meg, hogy 21 napig nem panaszkodsz és minden nap feljegyzel egy pozitív gondolatot a Varázsfüzetbe!

Készen állsz a kihívásra? Ha igen, a kihívás ideje alatt viseld a választott karkötőt, ami emlékeztet a fogadalmadra! Ha elrontod és panaszkodsz, tedd át a karkötőt a másik kezedre, és másnap újraindul a 21 nap!

Érdemes az első naptól jegyzetelni az élményeidet, így nem csak a napi pozitív gondolatot (vagy kellemes élményt) jegyezheted fel, hanem nyomon követheted életed változásának minden egyes lépést, ami később visszaolvasva hatalmas energiákkal és igazi büszkeséggel fog eltölteni!

És hogy mi a VarázsFüzet valójában?

Egy olyan jegyzetfüzet, amelynek borítóját magad színezheted ki. Az így kapott mintában egy pozitív gondolat/szöveg olvasható, ami minden alkalommal. amikor előveszed a füzetet, pozitív energiával tölt fel, önbizalmat ad és szabadjára engedi a kreativitásod. Belső lapjain további 10 izgalmas színezőt, valamint 130 elgondolkodtató idézetet találsz életről, önbizalomról, sikerről és gondolataid teremtő erejéről.

Így színezd ki a füzetet

Válassz egy nyugodt időpontot, amikor senki nem zavar, és el tudsz lazulni. A teljes kép kiszínezése 2-3 órát vesz igénybe, erre az időre érdemes kikapcsolni a telefonod is. Egy kellemes meditációs zene és egy füstölő segít ráhangolódni a rajzolásra. Ne gondolkodj sokat a színeken! Néhány fő árnyalatot válassz ki előre, a többire hagyd, hogy a tudatalattid vezessen rá. Ne félj, nem fogod elrontani!

Így gondolkodj pozitívan

Mivel az agyunk a szavakat nem szövegkörnyezetben, hanem egyesével értelmezi, a tagadó, óhajtó és jövő idejű szerkezetben megfogalmazott gondolatok éppen az ellentétes eredményt érik el, mint szeretnéd. Ezért érdemes az alábbi 3 pontot megfogadni és eszerint megfogalmazni a kívánságokat.

Mindig pozitív szavakkal fogalmazz, kerüld a tagadó szerkezeteket, mert a negatív jelentésű szavak akkor is hatnak, ha előtte egy "nem" szócska volt: Pl.: "Nyugodt vagyok" ahelyett, hogy "Nem vagyok ideges". Mindig jelen időben fogalmazz, mert a jövő idő valójában sosem érkezik el, így a kívánságod mindig a jövő homályába fog veszni! Pl.: "Megcsinálom", ahelyett, hogy "Sikerülni fog". Mindig kijelentő módban, vágyat kifejező szavak nélkül fogalmazz, mert különben mindig csak vágy marad. Pl.: "Lefogyok", ahelyett, hogy "Le kell fogynom" vagy "Le akarok fogyni".

A színezés jótékony hatásai

  • Fejleszted a koncentrációd
  • Szabadjára engeded a belső kreativitásod
  • Az agyad úgy érzi, hogy meditálsz
  • Kikapcsolódhatsz bárhol, bármikor
  • Fejleszted a motorikus készségeidet
  • Elengeded a negatív gondolatokat
  • Csökkented a szorongást és a stresszt

Opciók

  • Varázscsomag A6-os füzettel 3.490 Ft helyett 2.590 Ft-ért
  • Varázscsomag A5-os füzettel 3.990 Ft helyett 2.290 Ft-ért

21 napos pozitív gondolkodás kihívás Varázscsomag tartalma

  • 1 db Pozitív gondolataim varázsfüzet
  • 1 db színesceruza-készlet
  • 1 db bambusz toll
  • 1 db választható féldrágakő karkötő medállal

Legyen szép napod!

megrendeles@cvnekem.hu
Kohalmi4

Kohalmi4 2016-02-21 Sun 09:28

Van kiszállíttatási lehetőség is? Köszi Ági

 
Alkupon (2016-02-22 Mon 12:14) :
Kedves Érdeklődő!

Igen, van lehetőség kiszállításra. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot, a szolgáltatóval, és egyeztessen a részletekről.
Az alábbi linken láthatja, a szolgáltató honlapját!

http://www.alkupon.hu/partnerhonlap.php?tid=12061

Minden jót!
Alkupon csapat

Dióhéjban

21 napos pozitív gondolkodás kihívás Varázscsomag. A csomag tartalma: 1 db Pozitív gondolataim varázsfüzet, 1 db színesceruza-készlet, 1 db bambusz toll, 1 db választható féldrágakő karkötő medállal. A füzet mérete: A5 vagy A6

Fontos

Beváltható: 2016.08.10.-ig
A kupon a webáruházban ( http://varazsfuzet.unas.hu/) a kuponbeváltás menüpont alatt váltható be, itt választható férfi vagy női mintás belső lapokkal, vonalas vagy sima füzet, az árban különbség csak a füzet méretek között van • A szállítási költséget nem tartalmazza az ár és a rendelésre, a webáruház általános szállítási feltételei vonatkoznak • A csomagokat áttetsző csomagolásban szállítják, így nincs szükség további ajándékcsomagolásra • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére