3.490 Ft helyett 1.590 Ft: Ismerj meg másokat írásuk alapján - grafológia elektronikus oktatóanyag lényegre törően, képekkel szemléltetve, ajándék önismereti teszttel

LTD. Akadémia
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

1.590 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.490 Ft 54% 1.900 Ft
LTD. Akadémia
Budapest
ltdakademia@gmail.com
06-70/638-4321
www.facebook.com/ltdakademia/?fref=ts

Akció Leírása

Szeretnél tudni mindent egy emberről csupán az írása alapján?

Ha szívesen elemeznéd mások írását, ám nem tudod, hogyan kezdj hozzá, vagy lenyűgöznél egyeseket azzal, hogy pusztán az aláírásukból következtetsz az illetők teljes családi hátterére, most egy remek lehetőség kapujában állsz!

Az ajánlatunkban szereplő oktatóanyaggal teljes képet nyerhetsz egy kézzel írt szöveg minden pontjának elemzéséhez, így ennek segítségével rengeteget megtudhatsz bárkiről. Megállapíthatod az adott személy élethelyzetét, személyiségét, környezetéhez való viszonyát, előnyeit, hátrányait.

A könyvben (e-bookban) lényegre törően, képekkel szemléltetik a különböző ismertetőjegyeket, valamint ezek hátterét. Az oktatóanyag a végén, a tanultak alapján, ütemezetten felépítve segít egy kézzel írt szöveg gyakorlati elemzésének folyamatában.

Az elektronikus formában rendelkezésedre álló tananyagnak köszönhetően nem kell kötelezően megjelenned oktatáson és elszakadnod otthonod kényelmétől. Te magad oszthatod be az idődet és ütemezheted a grafológia elsajátításának menetét.

Legyen szép napod!

Budapest
ltdakademia@gmail.com
06-70/638-4321

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Grafológia elektronikus oktatóanyag lényegre törően, képekkel szemléltetve, e-book formájában. Ajándék grafológiai önismereti teszttel. Saját tempódban, otthonod kényelmében ismerheted meg az íráselemzés fortélyait. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Az Alkupon megvételét követően egyeztetés szükséges az Alkuponod elküldésével, emailben: ltdakademia@gmail.com

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére