32.700 Ft helyett 7.490 Ft-ért 3 alkalmas 3 fázisú kavitációs zsírbontás a Holmes Place Egészségklub kozmetikában

3 alkalmas 3 fázisú kavitációs zsírbontás
3D Lashes Studio
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

7.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
32.700 Ft 77% 25.210 Ft
3D Lashes Studio
info@3dlashesstudio.hu
06 (70) 325 7591
3dlashesstudio.hu

Akció Leírása

A kezelés során a zsírrétegbe juttatott ultrahang megtöri a zsírsejteket. Tartós eredmény!

A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre, de a környező szövetek, erek és idegek egyáltalán nem károsodnak.

Ez a forradalmian új kezelési mód segít a narancsbőr és a zsírpárnák eltüntetésében, a nyirokkeringés javításában és az ödémák csökkentésében

Első kezelés során garantált 1-4 cm változás!

Ma már szerencsére nincs nagy baj, és mint mindenre, így erre is van megoldás. Nem kell kés alá feküdnöd, ha meg akarsz szabadulni az évek alatt gondosan növesztett zsírpárnáidtól. Ez az akció segít a zsírbontásban! Mai akciónkkal 3 alkalmas 3 fázisú kavitációs zsírbontást kapsz. Az ultrahangos kavitációs zsírbontás egy olyan műtét nélküli beavatkozás, melynek során az első fázisban a zsírrétegbe juttatott ultrahang megtöri a zsírsejteket. A folyékonnyá vált zsír a második fázisban a rádiófrekvenciás zsíroszlatás következtében a nyirokrendszeren és a kiválasztó szerveken át a vizelettel együtt távozik a szervezetből. A harmadik fázisban az fényterápiás - bőrfeszesítő kezelőfej segítségével a kötőszövetek megújulnak, feszesebbé válnak. A kavitációs zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre, de a környező szövetek, erek és idegek egyáltalán nem károsodnak. A kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez a forradalmian új kezelési mód segít a narancsbőr és a zsírpárnák eltüntetésében, a nyirokkeringés javításában és az ödémák csökkentésében. Találd ki, hogy a 45 perces kezelés melyik testrészedre (has, comb, csípő, fenék) kelne el leginkább.

3D Lashes Studio bemutatkozó

Szalonunk a Gozsdu Udvarban lévö Holmes Place Egészségklubban talàlhatò. Barátságos, luxus környezetben, jól megközelíthető helyen, jó parkolási lehetőséggel várjuk kedves Vendégeinket a hét 6 napján.

A szépségszolgáltatások széles skálájával kényeztetjük Vendégeinket, és folyamatosan keressük az új szolgáltatási területeket, hogy Vendégeink elégedetten távozzanak tőlünk.
info@3dlashesstudio.hu
06 (70) 325 7591

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

segít a narancsbőr és a zsírpárnák eltüntetésében. nyirokkeringés javítása. ultrahangos kavitációs zsírbontás. bőrfeszesítő

Fontos

A kupon beváltható: 2013.01.10 - 2013.01.31 • Előzetes bejelentkezés telefonon szükséges • 24 órás időpontlemondást kérjük tartsa be! • Nem csak hölgyek részére! • Más kedvezménnyel nem összevonható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére