32.500 Ft helyett 29.990 Ft: Szuperhős tábor gyerekeknek! 20. KÖSZI Napvető kalandtábor 3-8. osztályosoknak Piliscsabán, szállással és napi ötszöri étkezéssel, augusztus 7-13. között, ajándék pólóval

KÖSZI Egyesület
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

29.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
32.500 Ft 8% 2.510 Ft
KÖSZI Egyesület
2081 Piliscsaba, Széchenyi utca 8-12. - Béthel Otthon
koszi@koszi.net
+36 70 209 3307
koszi.net/

Akció Leírása

Fantasztikus kalandok gyermekednek a 20. KÖSZI Napvető kalandtáborban, Piliscsabán!

Egész héten át tartó kincskeresés?  Gyermeked új társaival együtt ügyességét, talpraesettségét próbára téve kalandozhat földön és vízen! Sok-sok igaz barátra lelhet, rengeteg izgalmas játékban és vetélkedőben vehet részt, mint a Vízi Olimpia, az Örvénylés, a Ki mit tud? vagy az éjszakai túra. Nem hiányozhat persze a foci, az erdőjárás és a táncolás sem – mindez pedig igazán a nagyszerű közösségtől lesz felejthetetlen élmény!

A KÖSZI Napvető kalandtábor egy olyan közösségépítő tábor, amely a gyerekek tartalmas időtöltését, személyiségének fejlődését tűzi ki célul egy élményekben gazdag nyári héten át. Izgalmas, szórakoztató programokon keresztül tanulnak egymástól a résztvevők, miközben ismeretterjesztő, csapatépítő játékokon, tartalmas beszélgetésekben vesznek részt.

A nem csak elkötelezett, de sokéves tapasztalattal rendelkező animátorok és táborszervezők gondoskodnak arról, hogy a fiatalok új barátokra és megértő, szeretetteljes közösségre leljenek a táborok alatt.

A tábor idei témája: Hőskor!

Te is vágytál már arra, hogy valamelyik film, mese vagy képregény főszereplőjének bőrébe bújhass? Elkalandoznál egy világba, ahol Te is megtalálhatod a szupererődet, biztosan győz a jó és megálmodhatsz egy izgalmas jövőt?

Idén nyáron a mozik, képregények és az ifjúsági média világába kalandozhatsz el, hogy kipróbáld magad kedvenc hőseid bőrébe bújva, egyúttal pedig azt is megtanulva, mikor nem hihetünk a szemünknek és hogyan használjuk okosan a média lehetőségeit.

Étkezés

A táborozók minden nap 5 alkalommal helyben elkészített egészséges és friss hozzávalókból készült ételeket kapnak.

Táborhely

A tábort Piliscsabán, a Béthel Otthonban rendezik meg, amely gyönyörű, tágas, zöld környezetben fekszik. A Béthel Otthon egy színvonalasan felszerelt intézmény, a táborozók 2-3 fős, saját fürdőszobával rendelkező szobákban laknak. A táborhelyen nagy terek állnak rendelkezésre sportolásra és szabadtéri játékokra.

Fontos információ

Az utazás árát a kupon nem tartalmazza, megoldható egyénileg autóval vagy csoportosan a Nyugati pályaudvarról

Legyen szép napod!

2081 Piliscsaba, Széchenyi utca 8-12. - Béthel Otthon
koszi@koszi.net
+36 70 209 3307

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

20. KÖSZI Napvető kalandtábor 3-8. osztályos gyerekeknek Piliscsabán. Időpont: augusztus 7-13. Napi ötszöri étkezés helyben készült finomságokból

Fontos

Beváltható: 2016.08.04.-ig
Időpont: augusztus 7-13 • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges a tábor weboldalán: https://docs.google.com/forms/d/1DC7PGPkhku0K_F_bCxFUkedsFQxNQkfakerqnItXdkQ/viewform • Érdeklődés: 06 (70) 209 3307 • Az Alkupon az utazást nem tartalmazza! • Utazás egyénileg vagy vonattal a Nyugati pályaudvarról • Az Alkuponok korlátozott számban állnak rendelkezésre

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére