3.190 Ft helyett 2.190 Ft: A borongós, esős reggelek is meseszépek lehetnek ezekkel a gyönyörű, gyermek kezekbe tervezett, összecsukható esernyőkkel, melyek többféle mintával kaphatók

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

2.190 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.190 Ft 31% 1.000 Ft

Akció Leírása

Lehet égi áldás szitáló, csepegő, zuhogó, szakadó, óvodába, iskolába menni ekkor is kell... A borongós, esős reggelek is meseszépek lehetnek ezekkel a gyönyörű, gyermek kezekbe tervezett összecsukható esernyőkkel! 

A gyerekek nem ijednek meg a rossz időtől, ekkor is boldogan szaladnak az udvarra, utcára. Az esőkabát remek találmány, de a gyerekek mint mindenben, ebben is inkább a szüleik példáját szeretik követni, akik esernyővel közlekednek ilyenkor.

És tényleg! Az esernyő már olyan nagylányos, nagyfiús dolog!

A pici babáknak még nincs esernyőjük, de az óvodás, iskolás nagylányoknak, nagyfiúknak már kijár ez a privilégium! Főleg, ha a vidám esernyőt kedvenc mesehősük díszíti! Ez a gyermek kezekbe tervezett esernyő könnyen nyitható és csukható. Éppen elég nagy ahhoz, hogy megvédjen az esőtől, és éppen olyan kicsi, hogy könnyen elbírják a kisebbek is.

Minták: 

  • Jégvarázs
  • Mancs őrjárat fiú
  • Mancs őrjárat lány
  • Soy Luna
  • Minnie
  • Mickey
  • Pókember
AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Gyerek összecsukható esernyők többféle mintával (Jégvarázs, Mancs őrjárat fiú, Mancs őrjárat lány, Soy Luna, Minnie, Mickey, Pókember) Ez a gyermek kezekbe tervezett esernyő könnyen nyitható és csukható. Éppen elég nagy ahhoz, hogy megvédjen az esőtől, és éppen olyan kicsi, hogy könnyen elbírják a kisebbek is. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Figyelem! Ha gyereknapra vásárolsz, akkor ügyelj arra, hogy rendelésed legkésőbb 2017.05.19. 14:00-ig add le és fizesd ki, hogy időben megérkezzen a terméked. A kiszállítás futárszolgálattal, Pick Pack Ponton vagy Magyar Posta Ponton keresztül 2-10 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, PayPay, banki átutalás, készpénz
Visa, MasterCard, PayPal

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére