30.990 Ft helyett 23.990 Ft: Fedezzétek fel párosan az osztrák fővárost - Bécsi városnézés egész évben, 2 nap 2 fő részére reggelivel, egy üveg különleges borral, a Schönnbrunni kastély közelében, a Klimt Hotelben

Szállodavoucher
1 5
4.7 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

23.990 Ft

Ajánlatkérés
Szállodavoucher
info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380
szallodavoucher.com/

Az ajánlat leírása

Fedezzétek fel a szomszédos Ausztria izgalmas fővárosát, a minden évszakban rengeteg élménnyel és látnivalóval kecsegtető Bécset!

Az ajánlat tartalma

  • 2 nap / 1 éjszaka 2 személy részére a bécsi Klimt Hotelben
  • Elhelyezés standard kétágyas szobában ingyenes upgradelési lehetőséggel egy kategóriával jobb szobára a telítettség függvényében
  • Svédasztalos reggeli
  • 1 üveg bor ajándékba
  • Ingyenes internet elérhetőség
  • Bejelentkezés a hotelbe 12:00-0:00, kijelentkezés: 05:00-12:00

Gyermekkedvezmény

  • 1 gyermek 3 éves korig ingyenes, ha pótágyat nem igényel

Opcionális lehetőségek

  • Pótágy: 15 EUR/éjszaka (reggelivel)
  • Parkolás: 8 EUR/nap - előfoglalás szükséges

Bécs rengeteg látnivalót kínál a városnéző vendégek számára. A Schönnbrunni kastély gyönyörű parkjában egész napos sétát tehetünk, de érdemes körbejárni az állatkertet is, ahol az állatkertekben is igen ritka pandákat is megtekinthetjük! A labirintust sem szabad kihagyni és a Gloriette-re is érdemes felmászni, ahonnan nagyon szép kilátásban lehet részünk.

A belvárosban is temérdek látnivaló található! Bécs egyik jellegzetessége a fiáker, azaz a lovaskocsi, amelyeken utazva bejárhatjuk a város nevezetességeit, de gyalog is felkereshetjük azokat.

Itt van mindjárt az 1896-ban átadott Állami Operaház, amely a világ legjelentősebb operaházai közé tartozik, vagy a Hofburg, amely a XIII. századtól az osztrák uralkodók otthona volt. Hatalmas területe magába foglalja a Belváros délnyugati részét. Legkésőbb épült és leglátványosabb része a Neue Burg. A Hofburgban található többek között a Sissy múzeum és a Nemzeti Könyvtár is.

Ne hagyjuk ki a Stephansdót sem, amely a Stephansplatzon található. A templomot keletre tájolták, főbejárata az „Óriáskapu” (Riesentor) a késő román kőfaragó művészet egyik legszebb emléke, részleteiben és kialakításában a vas megyei jáki templom kapuzatához hasonlítható. Innen a Kärntner, majd a Mariahilfer Straßén végigsétálva végignézhetjük a különböző butikok és üzletek kirakatait. Nagy élményt nyújthat még a Prater, a bécsi vidámpark is. Ha erre járunk, mindenképp üljünk fel az óriáskerékre, amelyből csodálatos kilátás nyílik a városra.

Bécsben mindenki megtalálja a számára legkedvesebb szórakozást! Igazi állatbarátok, a virágok, kertek szerelmesei és a kultúra iránt érdeklődők egyaránt lenyűgözőnek fogják találni a sógorok fővárosát!

Klimt Hotel

A Klimt Hotel Bécs egyik csendes, napos kerületében található a belvárostól nyugatra, a Schönnbrunni kastély közelében. A szállodából az U3 és az U4-es metróállomások teszik lehetővé a város főbb nevezetességeinek egyszerű elérését. A családias szállodában pótágyazható szobák és apartmanok állnak rendelkezésre. A kétágyas szobák elegáns bécsi stílust kaptak és megtalálhatók bennük a kényelmet szolgáló fő berendezések: hatalmas francia ágy, síkképernyős TV, íróasztal, vízforraló, telefon, wifi. A fürdőszobák tusolóval vagy fürdőkáddal felszereltek és mindegyikben található hajszárító is.

A Szállodavoucher.com-ról

A Szállodavoucher.com kínálatában külföldi szállásutalványokat találsz elegáns, főként belvárosi és wellness szállodákba,amelyek meghatározott ideig érvényesek és szabadon átruházhatóak. S hogyan lehetséges ilyen olcsón utazni? Részben úgy, hogy a Szállodavoucher.com Magyarország legnagyobb külföldi szállodautalványokat értékesítő cégeként kedvezményes árakat ér el partnereinél. Másrészt ezek az utalványok nem fix időpontra szólnak, hanem a szálloda határozza meg és igazolja vissza a helyeket saját szabad szobáinak és kapacitásának függvényében. Cserébe az Te rugalmasságodért a szálloda az áraiból jelentős kedvezményt nyújt.

Jó utat kívánunk!

info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 nap / 1 éjszaka 2 személy részére a bécsi Klimt Hotelben. Elhelyezés standard kétágyas szobában reggelivel ingyenes upgradelési lehetőséggel egy kategóriával jobb szobára a telítettség függvényében. 1 üveg bor ajándékba. Ingyenes internet

Fontos

Beváltható: 2017.12.27.-ig
A voucher kiállítástól számított 1 évig érvényes és szabadon átruházható • Kizárt időszak: kiemelt ünnepek • Vásárlást követően az Alkupont voucherre kell váltani a kuponkódok megadásával a http://regisztracio.szallodavoucher.com honlapon található űrlap segítségével • A foglalás a szabad helyek függvényében lehetséges, a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra telefonon vagy e-mailben: +43 1 914 5565, office@klimt-hotel.at • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére