30.990 Ft helyett 19.990 Ft: Városnézés Prágában, 3 nap/2 éjszaka 2 személy részére reggelivel, masszázzsal, egész nyáron is bármikor, a családias hangulatú Pension Foxban

Szállodavoucher
1 5
4.7 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

19.990 Ft

Ajánlatkérés
Szállodavoucher
Vajgarská 1176/5, 198 00 Praha Kyje, Csehország
info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380
szallodavoucher.com/

Az ajánlat leírása

Fedezzétek Prága ezer arcát és tornyát, az Arany utcácskát és a történelmi Károly-hidat!

A csomag tartalma 2 személy részére

  • 3 nap/2 éjszaka szállás 2 személy részére Prágában, a Pension Foxban
  • Ellátás: reggeli
  • 20 perc masszázs és 30%-os masszázskedvezmény
  • 15% kedvezmény a buszos városnéző túra árából
  • Ingyenes Internet a recepción

Felárak

  • Hétvégi felár: 7 EUR/éj/voucher pénteki vagy szombati tartózkodás esetén (a helyszínen fizetendő)
  • Kistestű háziállatok: 100 CZK/nap
  • Parkolás a helyszínen: 150 CZK/nap előzetes foglalás szükséges (kb. 7 EUR)

Gyermekkedvezmények

  • 2 éves kor alatt kiságy és ellátás nélkül ingyenes
  • 2-12 éves kor között: 190 CZK/éj/fő pótágyon (kb. 8 EUR)
  • 12-18 éves kor között: 290 CZK/éj/fő pótágyon (kb. 12 EUR)

Prága összetéveszthetetlen hangulata valósággal magával ragadó, nem beszélve a mesés kézműves sörökről! Ajánlatunkkal most 3 napon át élvezhetitek a cseh főváros nevezetességeit, a helyiek vendégszeretetét és a gasztronómia remekeit! A látnivalókat felsorolni lehetetlenség, de lássunk ízelítőül néhányat, amit muszáj megnéznetek a 3 nap alatt!

A Moldva két partján fekvő város vérkeringésének fontos része és talán Prága egyik leghíresebb része a Károly-híd, illetve a Károly utca. Utóbbin számos szuvenírbolt és vendéglő található, a hídon pedig zenészek, pantomimművészek szórakoztatják a turistákat. A környéken számtalan hangulatos kis utca található, amelyeken érdemes kicsit elveszni és magunkba szívni Prága történelmét.

Az Arany utcácska Prága legtündéribb utcája. A legenda szerint egykor alkimisták lakták, innen ered a neve. Ma leginkább kisebb boltok működnek itt, de a házak egy részéből múzeumot, kiállítótermet rendeztek be különféle témákban. Az utca leghíresebb lakója Franz Kafka volt, aki a 22-es számú házban élt.

Ha kissé elfáradtunk, megpihenhetünk az Óváros téren egy korsó finom kézműves sör társaságában. A téren körbenézve mindenhol történelmi emlékeket látunk, itt található egyebek mellett az 1410-ből származó híres csillagászati óra. Ezt könnyen megtalálhatjuk, hiszen az adott ponton mindenki felfelé néz… Az óra a hónapokat és az évszakokat is mutatja, s érdekessége, hogy a világegyetem középpontjának a Földet tekinti.

Prága ezek mellett számtalan kincset rejt, s ha alaposan megtervezitek utatokat, a 3 napban sok-sok látványosság és élmény elfér!

Pension Fox

A családias hangulatú Pension Fox Prága egyik csendes kerületében, a Rajská zahrada metrómegálló közvetlen közelségében épült. A belváros metróval 15-20 perc alatt elérhető, a környéken számos étterem, szórakozóhely és egy hipermarket is található.

A szálloda 14 kényelmes szobát kínál, melyek mindegyike saját fürdőszobával, széffel és síkképernyős TV-vel rendelkezik.

Jó utat kívánunk!

Vajgarská 1176/5, 198 00 Praha Kyje, Csehország
info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 nap/2 éjszaka szállás 2 személy részére Prágában, a Pension Foxban. Ellátás: reggeli. 20 perc masszázs és 30%-os masszázskedvezmény. 15% kedvezmény a buszos városnéző túra árából. Ingyenes Internet a recepción

Fontos

Beváltható: 2016.11.01.-ig
Felhasználható: 2016. november 1-ig • Az Alkupon megvételét követően a kupont szállodavoucherre kell váltani a vásárlást követő 3 héten belül a http://regisztracio.szallodavoucher.com oldalon található űrlap kitöltésével • Foglalni csak a regisztrációt követően emailben kapott voucherrel lehetséges, e nélkül a kupon nem érvényes • A foglalás a szabad helyek függvényében közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik, a voucher számának megadásával: pensionfoxtour@gmail.com • Hétvégi felár: 7 EUR/éj/voucher pénteki vagy szombati tartózkodás esetén (a helyszínen fizetendő) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére