30.000 Ft helyett 5.990 Ft: Frissítsd fel a nyári viszontagságoktól megviselt arcod a 80 perces 6 részből álló kozmetikai csomaggal

Kontúr Alakformáló Központ
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

5.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 80% 24.010 Ft
Kontúr Alakformáló Központ
1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
www.konturalakformalas.hu

Vélemények

U. Helga

A luxus kezelések is elérhető áron vannak.

I. Diána

Bejelentkezéskor volt némi félreélrtés a megvásárolt kuponnal kapcsolatban, de végül megoldották a helyzetet, a kezelés pedig rendben volt.

J. Olga

Rengeteg alakformáló gépük van, és segítenek a választásban is!

Akció Leírása

Hidratálj, fiatalíts, lazulj el, szépülj meg!

Ősszel bőrünk törődést igényel, a környezeti hatások megviselhetik a legtökéletesebb arcbőrt is. A 80 perces kozmetikai csomaggal új életet nyerhet arcod az öt féle különböző kezelés segítségével. Ha fontosnak tartod az igényes megjelenést, szeretnél jó benyomást kelteni, akkor bízd magad profi kezekre! 

Mikrodermabrázió:

A mikrodermabráziós kezelés során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítják el, ezzel segítve az arc hámlási folyamatát, amely ilyen tökéletes formában rendkívül kevés embernél történik meg természetes úton. A kezelés után a vitaminok, hidratáló és tápláló készítmények eredményesen ki tudják fejteni hatásukat, mert ténylegesen be tudnak kerülni és fel tudnak szívódni bőrünkben. 

Hidroabrázió:

A hidroabrázió vízsugárral történő bőrcsiszolás, amely eltávolítja az elhalt hámréteget, ezzel mélyen ható tisztítást tesz lehetővé és elősegíti a sejtregenerációt. Segíti a mély és kíméletes tisztítást és a megtisztított felületen könnyebben jutnak be a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagok a kozmetikumokból a bőr mélyebb rétegeibe.

Mezoterápia:

A jelenlegi legkorszerűbb és leghatékonyabb hatóanyagbejuttatási módszer. Egyedülálló módon képes áttörni a bőr barrier rétegén lehetővé téve a hatóanyagok megfelelő mélységbe jutását, ahol gyorsan és látványosan fejtik ki hatásukat.

Cryoterápia:

Másnéven hidegterápia egy a Japánok által kifejlesztett hatékonyabb terápiás módszer az általános egészség javítására, megőrzésére. A terápia rendkívül alacsony hőmérsékleten, -150°C-on és -190°C-on történik.
Amikor a testet erőteljes hideghatásnak tesszük ki, a mechanizmus beindítja a szervezet természetes védekező reakcióját és az egészség-helyreállító folyamatát.
Minden egyes négyzetcentiméternyi bőrfelület akár 14 olyan idegvégződést is tartalmazhat, amely hidegre reagá, így a bőrnek ezt a tulajdonságát felhasználva indíthatóak be azok a folyamatok, amelyeket egészség-helyreállítónak nevezünk.

A 80 perces Kozmetikai csomag az alábbiakat tartalmazza:

  • mikrodermabrázió vagy hidroabrázió
  • mezoterápia
  • cryoterápia
  • masszázs
  • szempilla festés
  • szemöldök festés

Legyen szép napod!

1074 Budapest, Hársfa utca 10/B
info@konturkozpont.hu
06 (30) 716 5443
Nyitva tartás: H-P 9.00-20.00 Bejelentkezés: H-P 9.00-17.00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

80 perces kozmetikai csomag, mely tartalmaz:. mikrodermabrázió vagy hidroabrázió, mezoterápia, cryoterápia, masszázs, szempilla festés, szemöldök festés

Fontos

Beváltható: 2016.12.22.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes egyeztetés szükséges: marta@konturkozpont.hu, • 06 (30) 716 5443 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére