30.000 Ft helyett 14.990 Ft: Sajátítsd el az érzéki és erotikus Lingam és Yoni masszázs alapjait, férfiaknak korai magömlés ellen, nőknek az erogén zónák felfedezésére ajánlott

Live for Love
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

14.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
30.000 Ft 50% 15.010 Ft
Live for Love
stparterapia@gmail.com
06309870247
szextanfolyam.wordpress.com/

Akció Leírása

Ismerd meg jobban és légy ura saját testednek, fejleszd szexuális intelligenciádat lingam és yoni masszázzsal!

Az ajánlat tartalma

  • Lingam és Yoni masszázs alapok workshop
  • Időtartam: 2-2 óra elmélet és gyakorlat

Érintésre minden érző lénynek szüksége van. Egy érintésben benne van minden érzelmünk, szeretetünk, gyűlöletünk, haragunk, közönyünk is akár. A szexualitásban különösen nagy jelentősége van annak, hogyan érünk a másikhoz, hogy kellő figyelmet szentelünk-e az erogén zónáknak.

A lingam és yoni masszázsok lényege, hogy a test az addig megszokottól teljesen eltérő ingert kapjon. Pornóhoz szokott férfiaknak különösen ajánlatos! Az erotikus masszázson keresztül lehetőség van a legfontosabbra, ami a szex legfőbb szabálya: nem a cél elérésének hajkurászása a lényeg, hanem az odáig vezető út.

A férfi megtanulhatja a magömlés kontrollját (a korai magömlés problémájára is magyarázatot adnaka masszázsórán) a lingam masszázstechnikával, a nőknek pedig lehetőségük lesz arra, hogy megtapasztalják, mennyiféle erogén zóna is van a női testen.

A workshop 2 óra elméleti részből és 2 óra gyakorlati részből áll – ez utóbbi nem modellen vagy a résztvevőkön történik, hanem masszázstechnikákat ismertetnek ruhában. Ezt a feladatot párosan végzitek.

Az izgalmas workshopra párokat, szingliket, útkeresőket, fejlődni vágyókat is szeretettel várnak!

Legyen szép napod!

stparterapia@gmail.com
06309870247

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Lingam és Yoni masszázs alapok workshop. Időtartam: 2-2 óra elmélet és gyakorlat

Fontos

Beváltható: 2017.05.10.-ig
A regisztráció emailben történik, a válaszlevélben elküldik neked a pontos helyszínt és időpontot: stparterapia@gmail.com • A jelentkezéskor érdemes megadni, hogy hétvégi vagy hétköznap esti időpont az alkalmasabb, a csoportokat az egyéni igényekhez alakítják • A workshopok kis létszámú csoportban, 6 fő részvételével zajlanak • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére