3.000 Ft helyett 1.890 Ft: Dr. Herz káposztaleves + almaecet + króm kapszula 50 db-os kiszerelésben a fogyókúra eredményességéhez

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.890 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.000 Ft 37% 1.110 Ft

Akció Leírása

A készítmény főbb hatóanyagai (káposztapor, almaecetpor, króm) hozzájárulhatnak a fogyókúra eredményességéhez, a testsúly csökkentéséhez, segíthetnek az anyagcsere serkentésében, a szervezet méregtelenítésében.
Almaecet
Remek fertőtlenítőszer, elpusztítja a káros baktériumokat és gombákat. Magas vitamin- és ásványianyag-tartalma kiválóan beépíthető az egészséges étrendbe, a fogyókúrát is hatékonyan támogatja. Gátolja a zsírok lerakódását, gyorsítja az anyagcserét. Magas rosttartalmának köszönhetően megelőzheti a savas reflux kialakulását és a gyomorégést. Összetevői elpusztítják a káros baktériumokat, ezért a bélflórára különösen jó hatással van, hasznos kiegészítője a candida-diétának is. Közel 90 féle bioaktív vegyületével kiváló lúgosító, salaktalanító, megerősíti a szöveteket, megtisztítja, megszépíti a bőrt. Olyan betegségek kiegészítő kezelésében is hatásos, mint a köszvény, a reuma és az ízületi panaszok.


Króm
A króm aktív szerepet játszhat a szervezet szénhidrát anyagcseréjében, a cukorháztartás szabályozásában. Megfelelő mennyiségű és rendszeres fogyasztása számos olyan betegség megelőzésében és kezelésében segíthet, amelyet az inzulinrezisztencia okoz vagy súlyosbít. Segít stabilizálni a vércukorszintet, ezért kiemelten hasznos nyomelem például cukorbetegeknek, túlsúlyosaknak, migréneseknek, magas vérnyomásban, gyomor- illetve bélfekélyekben szenvedőknek. Kevés mennyiség is elég belőle, azonban nélkülözhetetlen vegyület. Pótlásával normális szinten tartható a vércukorszint, a koleszterinszint és a testsúly, megelőzhető az ingadozások okozta fejfájás, az idegi tünetek, mint az ingerlékenység, fáradékonyság, depresszió.


Dr. Herz káposztaleves + almaecet + króm kapszula
A káposztaleves + almaecet + króm kapszula kúra segítheti az aktív anyagcserét, méregtelenít és gyorsítja a zsírlebontás folyamatát, valamint megakadályozhatja a zsírlerakódást. A króm a szénhidrát anyagcserében vesz részt. Hozzájárulhat az éhségérzet csökkenéséhez, így fontos résztvevője lehet a testtömeg-csökkentő étrendnek.

Hatóanyagok 2 db kapszula esetén:
Káposztapor: 600 mg **
Almaecetpor: 240 mg **
Sárgarépapor: 100 mg **
Zellerpor: 100 mg **
Paprikapor: 100 mg **
C-vitamin: 60 mg, 75%*
E-vitamin: 6,6 mg, 55%*
Béta-karotin: 1,4 mg **
B6-vitamin: 1 mg, 71%*
B2-vitamin: 1 mg, 71%*
B1-vitamin: 1 mg, 91%*
Folsav: 140 mcg, 70%*
Króm: 40 mcg, 100%
B12-vitamin: 0,6 mcg, 24%*


Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!
Gyermekek elől lezárva tartandó!

Javasolt fogyasztás: napi 2×1 kapszula,főétkezések előtt bőséges folyadékkal,szétrágás nélkül nyelje le.

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Dr. Herz káposztaleves + almaecet + króm kapszula 50 db-os kiszerelésben. A készítmény főbb hatóanyagai hozzájárulhatnak a fogyókúra eredményességéhez, a testsúly csökkentéséhez, segíthetnek az anyagcsere serkentésében, a szervezet méregtelenítésében. Javasolt fogyasztás: napi 2×1 kapszula,főétkezések előtt bőséges folyadékkal,szétrágás nélkül nyelje le. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére