Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

30 perces szolárium bérlet 50% kedvezménnyel csak 1.800 Ft-ért a Solisun Eiffel-ben

Szolárium bérlet a Solisun Eiffel-ben
Lauvan Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

1.800 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.600 Ft 50% 1.800 Ft
Lauvan Kft
Bp 1062 Teréz krt 55.-57.
zsanett.solisun@gmail.com
06 (30) 661-1646
www.solisunstudio.com

Akció Leírása

6 fekvő és 1 álló gép csoki csővel és sexy cacao csővel felszerelve, az összes gépünkön.

A magyarországi Solisun hálózat közel 20 éve működik nagy sikerrel, te most a budapesti Solisun Eiffelbe kapsz bérletet. A siker titka egyszerű: minden vendég személyre szabott szolgáltatásban részesül. Bőrtípusod felmérése, majd az egyénre szabott csőtípus és szoláriumkrém meghatározása után fogsz befeküdni a szoligépbe, így gyorsan és egészségesen éred el a bőröd legbarnább árnyalatát.

A hálózat üzleteiben alapvető a barátságos kiszolgálás, a folyamatos csőcsere, a higiénia, és ami a legfontosabb: a szakképzett személyzet. A Solisunban a legújabb, EU szabvány szerinti gépek segítségével barnulhatsz. A szalonban fekvő Solisun Jumbo Super Power gépeket, valamint álló Fantasy gépeket találsz.

Lauvan Kft bemutatkozó

A magyarországi Solisun hálózat 1993–ban kezdett kiépülni. Budapesti ESolisun Eiffel szolárium tavaly nyár óta várja a barnulni vágyókat.. A Solisun hosszú ideje töretlen sikerrel (közel 20 éve) üzemel.
Fő üzletpolitikánk kialakításában kizárólag vendégeink maximális megelégedettségét tűztük ki célul. Ilyen többek között:
- a személyre szabott barnulási rend kialakítása
- bőrtípus felmérés
- egyénre szabott csőtípus megállapítása
- egyénre szabott szolárium krémek, mellyel a vendég bőréből a legopti-málisabban és egyben legegészségesebben kihozható a barnulási fokának maximuma.
Nálunk alap a barátságos kiszolgálás, a folyamatos csőcsere, a higénia, és ami a legfontosabb a szakképzett személyzet. Vendégeink nyugodt szívvel bízhatják recepciósaink szakértelmére magukat. A Solisun szoláriumokban az elsődlegesen értékesítendő árú maga a szolgáltatás. Elengedhetetlen, hogy a kiszolgálás előzékeny, és körültekintő legyen. Az értékesítés a nem mindenáron történő eladást jelenti… hanem ennél sokkal többet… egy személyes, és a szolgáltatás jellegéből fakadóan esetenként bizalmas kapcsolatot.
Lauvan Kft
Bp 1062 Teréz krt 55.-57.
zsanett.solisun@gmail.com
06 (30) 661-1646

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

30 perces szolárium bérlet. 6 x 5 perces. 6 fekvő és 1 álló gép. csoki és kakaó cső

Fontos

A kupon beváltható: 2013.01.11 - 2013.02.18 • A megvásárolt bérletek a beváltás napjától 1 hónapig érvényesek • Nem kell előre bejelentkezni

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére