Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

29.990 Ft helyett 7.990 Ft: Szárnyalj és engedd szabadjára az érzéseid: siklóernyős képzés, felszereléssel, igazolvánnyal és oktatással

Fairplay Siklórepülő Sportegyesület
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

7.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
29.990 Ft 73% 22.000 Ft
Fairplay Siklórepülő Sportegyesület
06 (20) 433 9551
sikloernyozes.com/

Akció Leírása

Repülj a fellegekben és élvezd a szabadságot!

Sokan szeretnék kipróbálni milyen is lehet repülni, azonban csak keveseknek adatik meg, hogy a fellegekből tekintsenek le a Földre. A Fairplay Iskolánál most megtanulhatod a siklóernyőzés csínját-bínját, ellesheted a praktikákat és nem mellesleg kiváló oktatásban is részesülsz. A két napos tanfolyam alatt elméleti és gyakorlati képzést is kapsz, így kellőképp elmélyülhetsz a tudományban. Egy egészen új perspektívából szemlélheted a körülötted lévő dolgokat.

A siklóernyőzés az ejtőernyőzéssel ellentétben hosszan tart, és lábról indul, nem pedig a fellegekből, így szépen fokozatosan emelkedhetsz a magasba. Több száz kilométert is megtehetsz, és akár 5-6 órán keresztül is csodálhatod a tájat, ha a légi áramlatok is úgy akarják. Irányítása sem nagy ördöngösség, hiszen csupán két kormányzsinór szükséges hozzá, és az eszköz úgy fordul, ahogy éppen szeretnéd.

A fAirPlay siklóernyős iskola az alapos és biztonságos oktatást képviseli. Ez csak nagy odafigyeléssel, kicsi, de annál jobb hangulatú csoportokban lehetséges. Oktatói meghatározó alakjai a magyar sportnak, amelyet a siklóernyőzés többféle stílusában elért kimagasló eredményeik is igazolják. A sport összes válfaját az adott stílusban profi oktatótól sajátíthatod el. A fAirPlay szakmai hátterét két magyar siklórepülő szervezet is támogatja (SIRESZ, HFFA).

A képzés keretében most betekintést nyerhetsz minden apró részletbe, szakképzett oktatók által, akik már több éve, némelyikük évtizede szeli a felhők útjait! Ez a gyorstalpaló kurzus, az alaptanfolyam első 2 napjának elméleti és gyakorlati oktatását tartalmazza, így ha elvarázsolt az élmény, a képzési rendszer hivatalos tematikája alapján, 10% kedvezménnyel, az egyesület tagjaként  folytathatod alaptanfolyamot.

A kupon tartalmazza:

  • A teljes felszerelés használatát
  • Siklóernyős tanuló igazolványt
  • Oktatási anyagot

További információ:

  • ​A képzéseket csak a megfelelő létszám esetén indítjuk. Időpont lemondás csak a konkrét foglalt időpont előtt 48 óráig lehetséges. Ha szabályos lemondás nem történik, a kupon sajnos elveszik.
  • Az Alkupon megvásárlást követően előzetes bejelentkezés szükséges a szolgáltató oldalán
  • További 10% kedvezmény a teljes alapképzésből ( a tanfolyam azonnali folytatása esetén) 

Jó szórakozást kívánunk!

Fairplay Siklórepülő Sportegyesület
06 (20) 433 9551

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Siklóernyős képzés, elméleti és gyakorlati oktatással. A kurzus időtartama: 2 nap. A kupon tartalmazza: a teljes felszerelést, siklóernyős tanuló igazolványt, és az oktatási anyagot. A képzés kis csoportokban történik. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.10.14. - 2016.12.22.
Az Alkupon megvásárlást követően előzetes bejelentkezés szükséges a szolgáltató oldalán • A képzéseket csak a megfelelő létszám esetén indítjuk • Időpont lemondás csak a konkrét foglalt időpont előtt 48 óráig lehetséges. Ha szabályos lemondás nem történik, a kupon sajnos elveszik • További 10% kedvezmény a teljes alapképzésből ( a tanfolyam azonnali folytatása esetén)

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére