2.990 Ft helyett 1.990 Ft: Szeretnéd, hogy Audrey Hepburn igéző tekintete kísérje minden mozdulatod a lakásban? Akkor ragaszd fel a faladra és szemezzetek egymással naphosszat!

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.990 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.990 Ft 33% 1.000 Ft

Akció Leírása

Szeretnéd, hogy Audrey Hepburn igéző tekintete kísérje minden mozdulatod a lakásban? Akkor ragaszd fel a faladra és szemezzetek egymással naphosszat!

Audrey Hepburn szemeit idéző fekete falmatrica, melyet könnyedén felhelyezhetsz és eltávolíthatsz. Száraz, tiszta és sima falfelületekhez ajánlott. Akár bútorokra (szekrényre, hűtőre) is felhelyezhető.

Audrey Hepburn szemei már megannyi tekintetet szögeztek a képernyőhöz a XX. században. Ha Neked is felejthetetlen volt a tekintet akár akkor, akár még mindig, ne hagyd ki a lehetőséget, hogy minden nap a szobád faláról kacsintson rád az Oscar-díjas színésznő!

Egyszerűen felragasztható faltetoválás, háttér és körvonal nélkül. Úgy fog kinézni a falad, mintha a mintát ráfestették volna.

A falmatrica felhelyezéshez egy simítóra, és egy üres falfelületre lesz szükség. A falat le kell törölni, mert poros, zsíros felületen nem ragad meg. Ceruzával jelöld meg, hogy hová kerüljön a falmatrica, hogy megfelelő távolságra kerüljenek a szemek, továbbá nehogy ferdén tedd fel. A faltetoválás felrakásához javasoljuk, hogy a felső, kb. 10 cm-es darabot ragaszd a falra, simítsd el, majd egy következő sávot ragassz fel, itt is simítsd a falra a mintát. A simítás mindig középről a szélek felé történjen, hogy a levegő el tudjon távozni, és ne maradjanak buborékok a fólia alatt. Szakaszonként ezzel a módszerrel haladj felülről lefelé a falmatrica felragasztásával. A legvégén még egyszer simítsd át az egészet. Akár bútorokra - szekrényre, hűtőre - is felhelyezhető.

Tudnivalók:

  • Könnyen felhelyezhető, eltávolítható és áthelyezhető faltetoválás
  • Száraz, tiszta és sima falfelületekhez ajánlott
  • Akár bútorokra is felteheted (szekrény, hűtő, ajtó)
  • Méretei: a nagyobb szem 60x50 cm, a kisebb 45x25 cm
AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Audrey Hepburn szemek falmatrica. Egyszerűen felragasztható faltetoválás, háttér és körvonal nélkül. Úgy fog kinézni a falad, mintha a mintát ráfestették volna. Könnyen felhelyezhető, eltávolítható és áthelyezhető faltetoválás. Száraz, tiszta és sima falfelületekhez ajánlott. Akár bútorokra is felteheted (szekrény, hűtő, ajtó). Méretei: a nagyobb szem 60x50 cm, a kisebb 45x25 cm. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére