2.990 Ft helyett 1.490 Ft: Magukkal ragadó kalandok a fantázia világában - 2-féle választható, egyedülállóan izgalmas ifjúsági könyv

Raktáron
ÉTK Kiadó
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

1.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.990 Ft 50% 1.500 Ft
ÉTK Kiadó
www.etkkft.hu/

Akció Leírása

Kivételes olvasnivalók fiataloknak!

Az Eskü (Kimberly Derting) egy misztikummal teli, kalandos ifjúsági történet, tele izgalommal. Különleges, mesebeli világot mutat be a zord szabályaival, romantikus hősökkel.

„A disztópia, a fantasy és a tündérmese különleges keveréke.” - The Examiner

A Vihar szeli ketté (Shannon Messenger) története rendkívüli izgalmakat tartogat. A tizenhét éves Vane Westonnak fogalma sincs arról, hogyan élte túl a tíz éve a pusztító tornádót, amely megölte a szüleit. Azt sem tudja, hogy a gyönyörű, sötét hajú lány, aki a vihar óta minden éjjel felkavarja álmait, vajon valóban létezik-e. Csak reménykedik benne.

A lány létezik, de nem ember. A tizenhét éves Audra szilf, egy levegőelementál, aki képes kommunikálni a széllel. Ezenkívül őrző, és esküt tett, hogy bármilyen áron megvédi a fiút közös ellenségüktől, aki mindkettejük szüleit megölte, és aki évek óta kutat Vane után.

Miután egy meggondolatlan lépés elárulja hollétüket, Audra kénytelen felfedni kilétét a fiú előtt, Vane pedig egyszeriben a szél és a szilfek csodálatos, de egyben veszélyes világában találja magát. A vihar pedig közeledik... (Oldalszám: 432, kiadó: Építésügyi Tájékoztatási Központ Kft., kiadás éve: 2013)

„Fergeteges és romantikus: egy viharos szerelmi történet” - Becca Fitzpatrick, sorozatszerző

Opciók:

  • Opció 1. Eskü (Kimberly Derting): 2.990 Ft helyett 1.490 Ft
  • Opció 2. Vihar szeli ketté (Shannon Messenger): 2.990 Ft helyett 1.490 Ft

Legyen szép napod!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2-féle választható ifjúsági könyv. Eskü (Kimberly Derting) vagy Vihar szeli ketté (Shannon Messenger). Előbbi egy misztikummal teli, kalandos ifjúsági történet, míg utóbbi egy fergeteges, romantikus szerelmi történet. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.01.20.-ig
Személyes átvétel: Alkupon bolt

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére