29.800 Ft helyett 14.890 Ft: Hívd segítségül az angyalokat - 2 napos angyal tanfolyam Zuglóban, ajándék online számmisztika képzéssel

Reikitanfolyam.
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

14.890 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
29.800 Ft 50% 14.910 Ft
Reikitanfolyam.
1149 Budapest Pillangó Park 4.
reikitanfolyam@t-online.hu
www.reikitanfolyam.com/

Akció Leírása

Gazdagodj egy ősi tudással!

Számtalan történetet ismerünk arról, hogy az angyaloknak nevezett, tisztán szellemlények képesek bennünket segíteni, irányítani, vezetni. Volt idő, amikor könyvek sokaságát írták róluk, de olyan kor is akadt, amikor az emberek ostobaságnak tartották létezésüket, és mindent elkövettek, hogy ezt tudatukból kiirtsák. Megmaradt néhány főangyal visszafogott tisztelete és a gyermekekre vigyázó őrangyalok képe.

Később, miután F.E. Eckard Strohm 1989-ben megjelentette Atlantisz Angyalai című könyvét, lassan megértettük, hogy a teremtéssel együtt ők is részei lettek a világnak. Megszerettük őket. Megtapasztaltuk, hogy a fizikai jelenségek mögött ott van egy, vagy egy egész seregnyi angyal. Nap-, Föld-, Víz-, Levegő Angyala és még sorolhatnánk a sort szinte vég nélkül.

Fontos:

  • A tanfolyamok előre egyeztett hétköznapi vagy hétvégi napokon kerülnek megrendezésre.
  • A tanfolyamokról Nemzetközileg elismert Oklevél kerül kiállításra!

A tanfolyam menete:

  • Angyaltanfolyam 1. nap – Angyalkommunikáció

A tanfolyamon megtudhatod, az Atlantiszon milyen rituálékkal hívták segítségül az angyalokat, mennyire részei voltak az akkori életnek. A tanfolyamon az ősi atlantiszi és esszénus tudás alapján elsajátítod, hogyan készülhetsz fel az angyalokkal való találkozásra, hogyan veheted fel velük a kapcsolatot, és így betekintést nyerhetsz az angyalok világába. Tapasztalatot szerezhetsz tudatosan felépített meditációk által, amelyek segítenek megtisztítani a negatív érzéséktől és gondolatoktól.

Életünk minden pillanatában angyalok vesznek bennünket körül, és te is segítségül hívhatod őket, hiszen feladatuk az emberek segítése. Megtanuljuk elfogadni a segítséget és megkönnyíti a munkádat, ha a R.A.I. által kiképzett oktatók segítségével sajátítod el az angyalkommunikáció művészetét.

A tanfolyamon megtudod, kik az angyalok, megtapasztalod a lényüket, energiájukat. Biztos te is ismersz gyermekkorodból történeteket őrangyalokról. Mennyivel szebbé válik életünk, ha kommunikálhatunk velük! Mindennapjainkhoz őrangyalunkon kívül hozzátartoznak az arkangyalok; az elemek angyalai; és azok az angyalok, akik segíthetnek nekünk tárgyakat megtalálni, valamint a gyógyításban, a harmónia megtalálásában, stb.

A nap fénypontja az Angyalkérés rituálé, ahol egy szertartás keretében kérhetsz az angyaloktól segítséget az életed bármely területére (Párkapcsolat, Anyagiak, Karrier, Siker, Egészség, Harmónia, Spirituális fejlődés, Védelem, stb.).

  • Angyaltanfolyam 2. nap – Angyalterápia

Ezen a napon még jobban elmélyítjük az angyalokkal való kapcsolatunkat. Olyan, hétköznapokon is jól használható technikákat tanulunk, amelyekkel angyalokkal dolgozunk, felkérünk a gyógyításra, védelemre, bármilyen ügy megsegítésére. Megtanuljuk értelmezni az angyali jeleket és követni az égi útmutatásokat.

Megismerkedünk az arkangyalokkal, tudni fogod, hogy milyen ügyben, melyikük segítségét kérheted. Készítünk Mihály kristályt, amelyet ha magadnál tartasz, akkor Mihály Arkangyal védelmét és támogatását fogod érezni életed minden területén.

A tanfolyamok rendkívül gyakorlatiasak, rengeteg különleges megtapasztalásban lesz részed és bárkinek hasznos, akik jobbá, szeretetteljesebbé, boldogabbá szeretnék tenni az életüket.

Online számmisztika tanfolyam

A számmisztika az önismeret eszköze. Sok ember nem találja a helyét a világban, élete boldogtalan. Hivatása, munkája és az emberi kapcsolatai problémásak. Nem talál saját útjára, más szerepet akar játszani, mint ami valójában saját maga. Az ilyenek válnak beteggé, boldogtalanná. Életünk során gyakran ismétlődnek kellemes és kellemetlen helyzetek. Egyszer padlón vagyunk, máskor pedig szárnyalunk. Ha tanulunk hibáinkból, és felhasználjuk tapasztalatainkat, akkor egyre bölcsebb döntéseket hozunk és helyesen cselekszünk.

A tanfolyam ebben segíthet neked, hogy megtudd, mik erősségeid és hiányosságaid. Mik életfeladataid és mi a hivatásod. Kiderítheted, milyen munka, lakóhely van összhangban veled, ki illik melléd társnak és ki nem. A születési dátumod és neved alapján megkaphatod kérdéseidre a válaszokat. Bepillantást nyersz a felszín alá, meglátod, milyen feladatokat hoztál előző életeidből, és milyen segítséget kaphatsz ahhoz, hogy megoldd azokat.

További extrák:

Ajándékba kapsz egy olyan különleges Védelmi Kristálycsomagot, amely vonzza a pozitív energiákat, erősíti külső-belső védelmi vonalaidat és az aurádat. Megvéd minden ártó és negatív energiától, külső behatástól.
Szintén ajándék még egy tértiszító kristálycsomag is, amely megvédi az otthonod a negatív energiáktól és feltölti szeretet energiával.

Ha tetszik az ajánlat, ajánld ismerőseidnek is!

Legyen szép napod!

1149 Budapest Pillangó Park 4.
reikitanfolyam@t-online.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 napos angyal tanfolyam Zuglóban, ajándék online számmisztika képzéssel. A tanfolyam rendkívül gyakorlatias, rengeteg különleges megtapasztalásban lesz részed, és bárkinek hasznos, aki jobbá, szeretetteljesebbé, boldogabbá szeretné tenni az életét. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.07.19.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: reikitanfolyam@t-online.hu • A tanfolyamok előre egyeztett hétköznapi vagy hétvégi napokon kerülnek megrendezésre • A tanfolyamokról Nemzetközileg elismert Oklevél kerül kiállításra!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére