2.790 Ft helyett 1.990 Ft: 4 db-os, dekoratív, teáscsésze alakú, szilikon muffin forma

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.990 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.790 Ft 29% 800 Ft

Akció Leírása

Annak idején ti is játszottatok teadélutánt a tesóval, unokatesóval, esetleg anyuval? Leülni a mini asztalkához, és kiönteni a semmit az aranyos kis műanyag étkészlet csészéibe. Aztán megszagolni, megdicsérni az illatát, majd jó nagyot kortyolni a forró, odaképzelt teából. Biztosan sok gyerekszobában, vagy óvodában gyakori program volt a nyugisabb délutánokon, valószínűleg inkább a lányok körében.

Nekünk elsőre ezek az élmények jutottak eszünkbe, mikor kezünkbe vettük ezeket a rugalmas szilikon sütőformákat, a hozzá tartozó műanyag csészealjakkal. Annyira dekoratív teáskészlet, de valami mégsem stimmel vele...

Tény, hogy néhány korty forró teával is meg lehet tölteni, még ha inni belőle nem is lenne olyan egyszerű, de a kis készletnek ennél sokkal izgalmasabb rendeltetése van: muffin süthető benne! A szilikon formákat nyugodtan a sütőbe teheted, majd az elkészült süteményt a megfelelő díszítéssel a csészealjra helyezve tálalhatod. Így egyben egy komplett és egyedülálló gasztronómiai élményt nyújtanak majd a muffinnal töltött teáscsészéid.

Tudnivalók:

  • Teás csésze formájú muffin forma
  • A csomag 4 db formát tartalmaz 
  • Anyaga: szilikon
  • Színe: enyhe rózsaszín
  • Csésze mérete: 4,5 cm magas, átmérője 7,5 cm
  • Csészealj átmérője 11 cm

 

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 db-os, dekoratív, teáscsésze alakú, szilikon muffin forma. A szilikon formákat nyugodtan a sütőbe teheted, majd az elkészült süteményt a megfelelő díszítéssel a csészealjra helyezve tálalhatod. Anyaga: szilikon. Színe: enyhe rózsaszín. Csésze mérete: 4,5 cm magas, átmérője 7,5 cm. Csészealj átmérője 11 cm. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére