27.000 Ft helyett 4.990 Ft: Legyen sima és feszes a bőröd minden évszakban, a 2 alkalmas Kollagén bevitel oxigénnel kezelés segítségével

Kollagénes arcfeltöltés
Megvalósítható Álom Studió
1 5
4.6 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

4.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
27.000 Ft 82% 22.010 Ft
Megvalósítható Álom Studió
1055 Budapest, Falk Miksa utca 18-20 V/4.
06 (30) 229 89 35
www.megvalosithato.hu/

Vélemények

R. Katalin

Én gerinctornán voltam, mert nagyon sokat fájt a hátam, de kitartó munkával javult a tartásom és csökkent a fájdalom is. Nagyon hálás vagyok érte.

A. Pálma

Én vákuummasszázsra jelentkeztem, jó volt, de a tökéletes eredményhez még további kezelésekre lett volna szükség.

Z. Réka

Mindenki egyénre szabott kezelési terv alapján dolgozhat a gépekkel, így nagyobb az esély a sikerre. Persze az is fontos, hogyd hagyd el a nasit!

Akció Leírása

Töltesd fel bőrödet még a nyár előtt az Álom Stúdióban!

Ahogy az ember öregszik egyre inkább azon igyekszik, hogy megőrizze bőrének fiatalos megjelenését.

A kollagén azonban bőrünkben nem pótlódik, pedig ennek feladata a sejtösszetartás, egyesítés, ez biztosítja bőrünk erejét és rugalmasságát. 

A öregedésgátló krémek legfőbb összetevője is a kollagén, ami magának a bőrnek a strukturális szerkezetét javítja, felületét szilárddá és puhává varázsolja. Az emberi szervezet ugyan természetes úton is képes a kollagént előállítani, ám az öregedéssel ez a termelés lelassul. 
A 25. életév után a természetes kollagén termelés csökkenni kezd, megjelennek az első ráncok a homlokon és a szem körül. Ezek később elmélyülnek és újabb barázdák jelennek meg. A bőr vízhiánya fokozódik, majd zsírhiány, rugalmatlanság, fakó szín tapasztalható. Elkezdődik az elkerülhetetlen: az öregedés folyamata. Ez a folyamat késleltethető, lassítható. A legfontosabb a meglévő kollagén hálózat védelme. 50 éves korra a nőknél a felére csökken, így a bőr elveszíti idővel a rugalmasságát.

A kezelés során az oxigén áthatol a bőr felső rétegén, egészen a sejtekhez.
Hatására fokozódik a sejtosztódás, pontosan úgy, mint fiatalabb korban, és a bőr visszanyeri tömörségét, rugalmasságát, feszességét, nedvességtartalmát. Az eredmény azonnal látható, hosszú távon csökkenek a ráncok és a szem körüli sötét karikák. A kollagén előállításához szervezetünknek C- vitaminra van szüksége.

A C- vitamin hiányos szervezet gyenge minőségű kollagént állít elő, így a szövetek rogalmassága terhelhetősége csökken. Az egészségmegőrzés és a szépségápolás szempontjából is egyaránt fontos, hogy a szervezetben jelen lévő kollagén mennyisége és minősége megfelelő egyensúlyban legyen.

Emellett a C-vitamin erőteljes antioxidáns, védi a bőrt a káros környezeti hatásokkal szemben; a vérerek rugalmasságáért is felel, sőt a bőr hidratáltságának megtartásában is fontos szerepet játszik.

Sőt, a legújabb kutatások szerint a C-vitamin olyan sejtaktiváló hatással is rendelkezik, mellyel nemcsak megelőzni lehet a napsugárzás okozta káros hatásokat, de valamennyire vissza is lehet fordítani ezt a folyamatot. A C-vitamin hiány bőrproblémákat is okozhat, valamint a sebek gyógyulását is lassítja.

Kezelés menete:

  • arc,nyak,dekoltázs tisztítás, radírozás
  • kollagén bevitele oxigénnel
  • C-vitamin bevitele hőterápiával+masszázzsal.

Legyen szép napod!

1055 Budapest, Falk Miksa utca 18-20 V/4.
06 (30) 229 89 35
Hétfőtől csütörtökig: 11.30-21.30

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 alkalmas Kollagén bevitel oxigénnel + C-vitamin bevitel hőterápiával, masszázzsal arc, nyak, dekoltázs kezelés

Fontos

Beváltható: 2017.09.17.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 30 229 8935 Nyitva tartás: hétfőtől-csütörtökig 11.30-tól 21.30-ig • Egy személy 1 Alkupon vásárolhat, de bármennyit ajándékozhat

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére