25.000 Ft helyett 13.490 Ft: Digitális emlőszűrés (MEIK), forradalmian új melldiagnosztikai szűrővizsgálat az elsőként elismert klinikai vizsgálatok diagnosztikai szakorvosa által Dél-Pest szívében a Body-Map Klinikán

Body-Map Kft.
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

13.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.000 Ft 46% 11.510 Ft
Body-Map Kft.
1191 Budapest, Bethlen Gábor utca 36. 5. em. 3., 23-as kapucsengő (KÖKI Terminál közelében)
bodymap@t-online.hu
06 (70) 621 1605
+36 1 420 5555 -üzenetrögzítős
bodymap.109.hu/

Akció Leírása

Az emlőrák a hölgyek között a leggyakoribb rosszindulatú daganatos megbetegedés, a rákos betegségek okozta halálozásban vezető halálok. Magyarországon több mint 3000 nyilvántartott beteg van, és évente több mint 200-an halnak meg emlőrákban!

Fontos a szűrés, hiszen minél kisebb a daganat, annál kisebb beavatkozásra van szükség, s a gyógyulás esélye is annál nagyobb. A szűrés mellett szól, hogy az emlőben lévő elváltozások könnyen felismerhetőek, a vizsgálat semmilyen fájdalommal nem jár, s maga az emlődaganat gyakori: ezer nőből évente két megbetegedést lehet nagy átlagban kiszűrni.

A Body Map Klinika által nyújtott emlővizsgálat lehetővé teszi minden korosztály számára a fájdalom és sugárterhelés nélküli, gyors emlőszűrést. Implantátummal rendelkező hölgyek is teljes biztonsággal igénybe vehetik a vizsgálatot, hiszen a hagyományos mammográfiával szemben itt nem kerül a mell összepréselésre. A kapott eredmények alapján Dr. Kiss Gabriella klinikai vizsgálatok gyorsdiagnosztikai szakorvosa kiértékeli a kapott eredményeket, a páciens a felvételeket és írásos leletet azonnal megkapja. A páciens felvételeket és az orvos által összeállított leletet kap.

A vizsgálat előnyei

  • terhesség és szoptatás idején is alkalmazható
  • mindenki számára elérhető, gyors
  • biztonságos, nincs sugárterhelés és mell összepréselés
  • implantátum nem akadály
  • megfizethető
  • objektív, számítógépes ábrázolás
  • az első menstruáció megjelenésétől végezhető

Legalább 20 éves kortól ajánlott az emlők szűrése. Különösen fontos, hogy odafigyeljenek magukra azok, akiknek a családjában már fordult elő jó- vagy rosszindulatú emlődaganat, vagy más nőgyógyászati tumorbetegség.

Az általunk alkalmazott eszköz működése az elektromos vezetőképességen alapul. Ezért nemtől függetlenül a lakosság legszélesebb körében alkalmazható, mellékhatás nélküli. A mellről 3 dimenziós képet ad azonnal. Esetleges eltérésről azonnal konzultálhat az orvosával.

Fontos tudnivaló:

  • Kontrollvizsgálatra jelentkezés esetén a kupon nem érvényesíthető!
  • Dezodor, parfüm, testápoló használata a vizsgálat előtt tilos
1191 Budapest, Bethlen Gábor utca 36. 5. em. 3., 23-as kapucsengő (KÖKI Terminál közelében)
bodymap@t-online.hu
06 (70) 621 1605
+36 1 420 5555 -üzenetrögzítős
Megközelíthetőség: autóval a Simonyi Zsigmond utca felől, gyalogosan a Szabó Ervin utca felől.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Digitális emlőszűrés (MEIK), forradalmian új melldiagnosztikai szűrővizsgálat az elsőként elismert klinikai vizsgálatok diagnosztikai szakorvosa által Dél-Pest szívében a Body-Map Klinikán. Implantátummal rendelkező hölgyek részére is teljesen biztonságos. Dr. Kiss Gabriella klinikai vizsgálatok gyors-diagnosztikai szakorvos értékeli a vizsgálati eredményt

Fontos

Beváltható: 2017.05.27.-ig
Az Alkupon megvásárlást követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 621 1605 • Előzetes bejelentkezés telefonon a kuponkód megadásával • A kinyomtatott kupont vidd magaddal a vizsgálatra • Kérésre egészségpénztári számla kiállítása a helyszínen • Kontrollvizsgálatra jelentkezés esetén a kupon nem érvényesíthető! • Dezodor, parfüm, testápoló használata a vizsgálat előtt tilos • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére