25.000 Ft helyett 12.990 Ft: Szemöldök-tetoválás satírozással vagy púderes technikával, természetes hatás és tökéletes megjelenés minden nap a Violet Szépségszalon jóvoltából

Csenteri Éva-Profi sminktetováló
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

12.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.000 Ft 48% 12.010 Ft
Csenteri Éva-Profi sminktetováló
1133 Budapest Futár utca 33
www.facebook.com/csenterisminktetovalas/?fref=ts

Akció Leírása

Tetováltass fantasztikusan természetes hatású szemöldököt Csenteri Évivel a Violet Szépségszalonban

Az ajánlat tartalma

  • Szemöldök-tetoválás satírozással vagy púderes technikával a Violet Szépségszalonban

Szemöldök-tetoválást többféleképpen is készíttethetsz, ezúttal satírozás és púderes tetoválás közül választhatsz a Violet Szépségszalonban, Csenteri Évi jóvoltából, akinek nagy tapasztalata van a sminktetoválás terén. A satírozás egy klasszikus eljárás, erőteljesebb, karakteresebb szemöldök létrehozásához ajánlott, míg a púderes eljárás sokkal visszafogottabb szemöldököt eredményez.

A púderes szemöldök-tetoválást azoknak ajánljuk, akiknek nagyon vékony és ritka a szemöldökük. E technika során 2-3 színárnyalattal dolgoznak, az eleje világosabb, illetve kerete sincs, ezáltal természetesebb hatást kelt.

Ha nem tudod pontosan, milyen eljárással szeretnéd elkészíttetni szemöldök-tetoválásodat, kérd ki nyugodtan Csenteri Évi véleményét, aki igényeidnek megfelelően varázslatos végeredménnyel ajándékoz majd meg!

Violet Szépségszalon

A Violet Szépségszalon a XIII. kerületben várja a szépülni vágyó vendégeket szolgáltatások egész sorával! Kozmetikájában szinte minden ma létező és divatos eljárás megtalálható a különféle arckezelésektől a műszempillákon át egészen a gyantázásig. A fodrászaton minden frizuraötletedet elkészítik a lelkes fodrászok, de kezeid és lábaid sem maradnak kényeztetés nélkül, ha manikűrre vagy pedikűrre vágysz.

A különféle masszázsokkal testileg és lelkileg egyaránt feltöltődhetsz és regenerálódhatsz, de profi sminktetoválást is igénybe vehetsz tapasztalt tetováló jóvoltából.

Legyen szép napod!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szemöldök-tetoválás satírozással vagy púderes technikával a Violet Szépségszalonban

Fontos

Beváltható: 2016.12.11.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 580 3097 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére