2.500 Ft helyett 1.690 Ft: Ajándékozz jótékony hatású olajakat az ápolt külsőért, most négyféle közül is választhatsz

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.690 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.500 Ft 32% 810 Ft

Akció Leírása

Szépülj a természetes, jótéjony hatású olajok egyikével! 


1. Argánolaj

Az erősen igénybe vett bőr és haj újra természetes fényében ragyog!

Az argán olaj több, mint 80%-ban tartalmaz értékes, telítetlen zsírsvakat, ebben megelőzi az olívaolajat is. Az olaj természetes antioxidánsokban való gazdagsága révén védi az emberi szervezetet és rendkívül magas az E-vitamin tartalma is. Segít pótolni az elvesztett nedvességet, visszaadja a bőr és a haj egészséges fényét, intenzív ápolást biztosít. A biotermesztésből származó argánfa termésének pörköletlen magjából hidegsajtolással nyert argánolaj vitaminokban és esszenciális zsírsavban (omega-6) gazdag.

Argánolaj használata

  • Bőrre:
    • A telítetlen zsírsavaknak köszönhetően az argánolaj táplálj a száraz, repedezett bőrt ugyanakkor eredményesen veszi fel a harcot a terhességi csíkok, striák ellen is. Az argán olaj több más olajjal ellentétben nem tömíti el a pórusokat, így alkalmazható a faggyútermelés szabályozására is. Gazdag E-vitamin tartalma az ekcéma, a pikkelysömör legkülönbözőbb bőrbetegségek kezelését is alkalmassá teszi. 
  • Hajra:
    • Az argán olaj nem csak a bőr varázsszere lehet, jótékony hatással van a hajra is. Magas hidratáló hatásának köszönhetően táplálja a töredezett hajat és enyhíti a száraz, viszkető , igénybevett fejbőrt is.

2. Csipkebogyóolaj

A korai ráncok elhalványulnak!

Halványítja a szem- és szájkörnyéken megjelenő korai ráncokat, intenzív ápolást biztosít a száraz, hámló, repedezett, élettelen bőrnek. A csipkebogyó magolaj gazdag esszenciális telítetlen zsírsavakban, amit bőrünk is tartalmaz, így mondhatni nélkülönözhetetlen olaj szépségápolásodban. Segít a bőr sejtjeinek regenerálásában, kollagén termelődésben és gyulladáscsökkentő hatással is bír, mert gazdag A- és E-vitaminban. Ezen kívül visszaállítja a bőr nedvesség-egyensúlyát, tonizáló, bőrnyugtató hatású, táplálja a bőrt és védi a környezeti tényezők káros hatásától. Erősíti a bőrben lévő hajszálereket és a kötőszöveteket is rendkívül magas C-vitamin tartalmának köszönhetően. 

Igazi szépségbomba, amit úgy készítek, hogy a bőrben hamar felszívódjon és ne hagyjon zsíros érzetet.

3. Gránátalmaolaj

Az érett bőr anti-aging ápolására a fiatalosabb megjelenésért!

A biotermesztésből származó gránátalma magjából kíméletes, CO2-os kivonatolással előállított olaj egyedi zsírsav összetételének köszönhetően igen értékes és keresett hatóanyag az anti-aging bőrápolásban. A gránátalma olaj visszaadja a bőr feszességét és sűrűségét, javítja a bőrfelület szerkezetét, ideális a kiszáradt, érett, ráncos bőr ápolására. Javítja a bőr rugalmasságát, lecsökkenti a fényöregedés haásait, viszafogja a kollagén leromlását, következésképpen egy erős öregedésgátló olaj. 

Az antioxidánsokban (tokoferolok), fitoösztrogénekben és konjugált zsírsavakban (omega-5/super-CLA) gazdag olaj gyorsan beszívódik a bőrbe, kellemes, olvasztott csokoládéra emlékeztető illatot hagyva hátra. Száraz, érzékeny bőr kezelésére is használható.

4. Ligetszépe olaj

Gyógyír a száraz, kirepedezett bőrre!

Ránctalanító, nyugtató, hidratáló, revitalizáló hatású. Elsősorban érett, száraz bőr ápolására, krónikus gyulladások, atópiás ekcéma kezelésére ajánlott. Törékeny, puha körmökre, töredezett hajvégekre alkalmazva visszaadja azok rugalmasságát és fényét.

A ligetszépe biotermesztésből származó magjaiból CO2-os kivonatolással kinyert, esszenciális zsírsavakban (linolsav, gamma-linolénsav/GLA) rendkívül gazdag zsíros olaj használata halványítja a szem alatti sötét karikákat, így arcunk pihentebbnek tűnik. Rendszeres használata fokozatosan csökkenti a szem és száj körüli finom ráncokat, így anti-aging bőrápolásra is alkalmazható.

Opciók: 

  • Argán olaj 2.500 Ft helyett 1.690 Ft 
  • Csipkebogyó olaj 2.500 Ft helyett 1.690 Ft 
  • Gránátalma olaj 3.500 Ft helyett 2.290 Ft 
  • Ligetszépe olaj 3.500 Ft helyett 2.290 Ft

Jellemzők:

  • Kiszerelés: 20 ml

Legyen szép napod!

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
none
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1. Argánolaj - Az erősen igénybe vett bőr és haj újra természetes fényében ragyog! 2. Csipkebogyóolaj - A korai ráncok elhalványulnak! 3. Gránátalmaolaj - Az érett bőr anti-aging ápolására a fiatalosabb megjelenésért! 4. Ligetszépe olaj - Gyógyír a száraz, kirepedezett bőrre! Jellemzők: Kiszerelés: 20 ml Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére