2.500 Ft helyett 1.550 Ft: Cafe Rosé Green biokávé zöldkávéval 250 g-os kiszerelésben, a testesebb kávét kedvelőknek

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.550 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.500 Ft 38% 950 Ft

Akció Leírása

A Cafe Rosé Green biokávét az erősebb, testesebb kávét kedvelőknek szánja a gyártó, arabica és mosott robusta fajták keveréke. Előbbiek határozzák meg zamatát, aromáinak összetettségét, a robusták pedig azt a testességet adják a belőle készített kávénak, ami a nap bármely szakában új energiát ad fogyasztójának.

A Café Rosé biokávé-keverékek alapanyagai Dél- és Közép-Amerika, Afrika, India és Indonézia 100 %- ban bioművelésben termelt, legjobb minőségű, úgynevezett specialty bio nyerskávéi.

Mitől bio? A kávé a legintenzívebben vegyszerezett növényi kultúrák egyike világszerte, s eközben a termelők nincsenek tekintettel sem a környezetre, sem fogyasztói egészségére, amit ezek a szerek károsíthatnak. A biokávék termesztése és feldolgozása folyamán az erre szakosodott szervezetek a növény levelét, a termést, a termőtalajt és a készterméket is ellenőrzik, hogy hogy garanciát vállalhassanak a biotermesztés szigorú feltételeinek való megfelelésért. A biotermelésben tilos bármilyen szintetikus vegyszer használata.

Mitől zöld? Attól, hogy még éretlen. Attól, hogy nincs megpörkölve. 

Mit tud? - A zöld kávét az arabica kávécserjék még éretlen szemeiből állítják elő. Az ebben a formában felhasznált kávék természetes anyagokban gazdagok, amiket a pörköléssel egyébként elvesztenének. Pörkölt társaival ellentétben a zöld kávé klorogénsavban gazdag, ami egy hatékony antioxidáns: még a zöld tea hatóanyagánál is erősebb.

  • A sav hatásos a szabadgyökök ellen, meggátolja a zsír felszívódását a szervezetben, étkezés után gyorsítja az anyagcserét és serkenti az emésztést.
  • Rendszeres fogyasztása képes lassítani az öregedési folyamatokat.
  • A zöld kávé segít az emésztési problémák megelőzésében és frissítőként, élénkítőként is használható.
  • Kiváló egészségmegőrzőként tartják számon, erős antioxidáns hatásánál fogva védi a szervezetet az oxidatív stressz okozta káros szabad gyökökkel szemben.
  • A zöld kávét zsírégető hatása miatt keresik a legtöbben, kutatások igazolják, hogy normális mennyiségű és minőségű táplálkozás mellett akár változatlan kalóriabevitellel is súlyvesztés következhet be fogyasztásával. 
  • A zöld kávé hatása hozzájárul a normál mentális és pszichikai funkciók működéséhez, felfrissít és éberré tesz.
  • Csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást.

Összetevők: 65% kávéőrlemény*, 35% zöldkávé őrlemény*
*: Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. 

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Cafe Rosé Green biokávé zöldkávéval 250 g-os kiszerelésben. Az erősebb, testesebb kávét kedvelőknek szánja a gyártó, arabica és mosott robusta fajták keveréke. Összetevők: 65% kávéőrlemény, 35% zöldkávé őrlemény. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére