2.500 Ft helyett 1.290 Ft: Ha nem tudod, hogy hogy kezdd el a méregtelenítést, vagy csak megszabadulnál a narancsbőrtől, akkor válaszd a gépi nyirokmasszázst a Sziluett Szépség- és Egészségstúdióban

Perfect Beauty Center
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

1.290 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.500 Ft 48% 1.210 Ft
Perfect Beauty Center
1068 Budapest Dózsa György út 102. (Sziluett Szépség- és Egészségstúdió)
06 30 584 8337
sziluettstudio.wezzpage.hu/

Akció Leírása

Gépi nyirokmasszázs a méregtelenítés, a cellulit, a túlsúly, a keringés és még számos kellemetlen tényező ellen!

Kiknek ajánljuk a nyirokmasszázst?
Ha ülő vagy álló munkát végzel, ahol végtagjaid elnehezülnek, vizesednek, fájnak a nap végére, ha narancsbőr problémád van, fogyni szeretnél vagy, ha méregtelenítő kúra előtt állsz nagyszerű segítségére lelhetsz ezzel a  kezeléssel!
A nyirokmasszázs az egyik legfontosabb prevenciós (megelőző) módszer az egészség megőrzésére. A szervezetben zajló minden gyógyulási folyamatot felgyorsít!

Egészségi állapotunk egyik legfontosabb alappillére, hogy milyen állapotban az immunrendszerünk, és, hogy megfelelő-e szervezetünk nyirokkeringése. Manapság táplálkozásunkka olyan méreganyagokat viszünk be, amik 15-20-szor jobban leterhelik az immunrendszert, mint 50 évvel ezelőtt. Nem véletlen, hogy egyre inkább növekszik az allergiás, rákos megbetegedések és a cellulitis problémák száma, melyek a szervezetben lerakódott salakanyagokkal van egyenes arányban. 
A nyirokmasszázs segít az ilyen lerakódott káros salakanyagok természetes kiürítésében, a szervezet természetes tisztító folyamatának beindulásában, anyagserénk akár 30-szorosára is felgyorsulhat.

A kezelés során a salakanyagok az érrendszerbe, majd onnan a májba, vesébe kerülnek. Azonban nem mindegy, hogy mennyi időt töltenek a nyirokrendszerben a salakanyagok. Ha nem tudnak időben kiürülni, betegségekhez, esztétikai (cellulit= narancsbőr) problémákhoz vezetnek.

A masszázs súlyveszteséggel járhat, mivel felgyorsul az anyagcsere. Megszünteti a szövetek közötti vízvisszatartást és jótékony hatása van ödéma esetén is. Nem fájdalmas, kellemes, jóleső masszázstípus, mely finom, lassú mozdulatokból áll. Mint minden masszázsnál, itt is nagyon fontos a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása!

A nyomásterápiás kezelés már önmagában is növeli:

  • –a vér- és nyirokkeringés intenzitását
  • –a bőr tápanyagellátását, s ezáltal rugalmasságát
  • –a szövetek rugalmasságát (pl. szülés után)
  • –műtétek után az adott terület normális keringésének visszaállítását
  • Az eljárás csökkenti:
  • –a szövetközi folyadék mennyiségét
  • –a felhalmozódott méreganyagokat
  • –a visszerek kialakulásának esélyét
  • –nyirok- és vénás ödéma kialakulásának esélyét
  • –a cellulitot és a túlsúlyt
  • –a trombózis esélyét
  • –a reumatikus panaszokat

Legyen szép napod!

1068 Budapest Dózsa György út 102. (Sziluett Szépség- és Egészségstúdió)
06 30 584 8337

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ha ülő vagy álló munkát végzel, ahol végtagjaid elnehezülnek, vizesednek, fájnak a nap végére, ha narancsbőr problémád van, fogyni szeretnél vagy, ha méregtelenítő kúra előtt állsz nagyszerű segítségére lelhetsz ezzel a kezeléssel!. ​A nyirokmasszázs az egyik legfontosabb prevenciós (megelőző) módszer az egészség megőrzésére. A szervezetben zajló minden gyógyulási folyamatot felgyorsít!

Fontos

Beváltható: 2016.10.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 0630 584 73 37 Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére