2.500 Ft helyett 1.290 Ft: Ha nem tudod, hogy hogy kezdd el a méregtelenítést, vagy csak megszabadulnál a narancsbőrtől, akkor válaszd a gépi nyirokmasszázst a Pozsonyi Beauty Centerben

Gépi nyirokmasszázs
Perfect Beauty Center
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

1.290 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.500 Ft 48% 1.210 Ft
Perfect Beauty Center
1137 Budapest, Pozsonyi út 23
06 30 584 8337
www.facebook.com/PBC-Pozsonyi-Beauty-Center-185037191532715/

Akció Leírása

Gépi nyirokmasszázs a méregtelenítés, a cellulit, a túlsúly, a keringés és még számos kellemetlen tényező ellen!

Kiknek ajánljuk a nyirokmasszázst?
Ha ülő vagy álló munkát végzel, ahol végtagjaid elnehezülnek, vizesednek, fájnak a nap végére, ha narancsbőr problémád van, fogyni szeretnél vagy, ha méregtelenítő kúra előtt állsz nagyszerű segítségére lelhetsz ezzel a  kezeléssel!
A nyirokmasszázs az egyik legfontosabb prevenciós (megelőző) módszer az egészség megőrzésére. A szervezetben zajló minden gyógyulási folyamatot felgyorsít!

Egészségi állapotunk egyik legfontosabb alappillére, hogy milyen állapotban az immunrendszerünk, és, hogy megfelelő-e szervezetünk nyirokkeringése. Manapság táplálkozásunkka olyan méreganyagokat viszünk be, amik 15-20-szor jobban leterhelik az immunrendszert, mint 50 évvel ezelőtt. Nem véletlen, hogy egyre inkább növekszik az allergiás, rákos megbetegedések és a cellulitis problémák száma, melyek a szervezetben lerakódott salakanyagokkal van egyenes arányban. 
A nyirokmasszázs segít az ilyen lerakódott káros salakanyagok természetes kiürítésében, a szervezet természetes tisztító folyamatának beindulásában, anyagserénk akár 30-szorosára is felgyorsulhat.

A kezelés során a salakanyagok az érrendszerbe, majd onnan a májba, vesébe kerülnek. Azonban nem mindegy, hogy mennyi időt töltenek a nyirokrendszerben a salakanyagok. Ha nem tudnak időben kiürülni, betegségekhez, esztétikai (cellulit= narancsbőr) problémákhoz vezetnek.

A masszázs súlyveszteséggel járhat, mivel felgyorsul az anyagcsere. Megszünteti a szövetek közötti vízvisszatartást és jótékony hatása van ödéma esetén is. Nem fájdalmas, kellemes, jóleső masszázstípus, mely finom, lassú mozdulatokból áll. Mint minden masszázsnál, itt is nagyon fontos a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása!

A nyomásterápiás kezelés már önmagában is növeli:

  • –a vér- és nyirokkeringés intenzitását
  • –a bőr tápanyagellátását, s ezáltal rugalmasságát
  • –a szövetek rugalmasságát (pl. szülés után)
  • –műtétek után az adott terület normális keringésének visszaállítását
  • Az eljárás csökkenti:
  • –a szövetközi folyadék mennyiségét
  • –a felhalmozódott méreganyagokat
  • –a visszerek kialakulásának esélyét
  • –nyirok- és vénás ödéma kialakulásának esélyét
  • –a cellulitot és a túlsúlyt
  • –a trombózis esélyét
  • –a reumatikus panaszokat

Legyen szép napod!

1137 Budapest, Pozsonyi út 23
06 30 584 8337

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ha ülő vagy álló munkát végzel, ahol végtagjaid elnehezülnek, vizesednek, fájnak a nap végére, ha narancsbőr problémád van, fogyni szeretnél vagy, ha méregtelenítő kúra előtt állsz nagyszerű segítségére lelhetsz ezzel a kezeléssel!. ​A nyirokmasszázs az egyik legfontosabb prevenciós (megelőző) módszer az egészség megőrzésére. A szervezetben zajló minden gyógyulási folyamatot felgyorsít!

Fontos

Beváltható: 2017.06.20.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 0630 584 73 37 Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére