24.200 Ft helyett 11.990 Ft: Téli felkészítő Arany csomag a Köki Prémium Kézi Autómosó jóvoltából, ózonos kezeléssel, nano wax használatával és nano szélvédőbevonattal

Köki Prémium Kézi Autómosó
1 5
4.7 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

11.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
24.200 Ft 50% 12.210 Ft
Köki Prémium Kézi Autómosó
1191 Budapest Vak Bottyán Utca 75/a-c
koki.automoso@gmail.com
06 70 204 06 41
kokimoso.hu//

Akció Leírása

Téli felkészítő autómosás fantasztikus extrákkal a Köki Prémium Kézi Autómosótól

Az ajánlat tartalma

  • Téli felkészítő Arany csomag a Köki Prémium Kézi Autómosótól
  • Külső mosás (falcok tisztítása, üvegfelületek külső tisztítása, felnitisztítás, gumiápolás)
  • Bogároldás, viasz, külső műanyagok ápolása
  • Porszívózás, belső műanyagok portalanítása, tisztítása, ápolása
  • Belső tér illatosítása és ózonos kezelés (teljes belső fertőtlenítés, baktérium- és atkamentesítés, klímafertőtlenítés
  • Nano wax
  • Nano szélvédőbevonat

Teljes körű kezeléscsomag autódnak, hogy olyan csillogó és illatos legyen, mintha most gördültél volna ki vele a szalonból! A Köki Terminálban lévő Köki Prémium Kézi Autómosó munkatársai igazán értik a dolgukat, járgányod a lehető legjobb kezekben lesz, s lehet, hogy elsőre rá sem fogsz ismerni! A téli felkészítő Arany csomag tartalmazza a fenti alapvető szolgáltatásokat, de különlegességeket is tartogat!

A nano szélvédőbevonat a gépkocsik üvegfelületeinek külső kezelő szere. Szuper hidrofób felületet képez, amely fokozottan taszítja a vizet és az egyéb szennyeződéseket. A menetszél a bevonatról a vízgyöngyöket már 50-60km/h sebességnél lesodorja, így nem szükséges az ablaktörlő használata.

A nano felnibevonat könnyűfém felnik külső kezelőszere. Szuper hidrofób felületet képez, ezáltal a felnik tisztítása igen könnyűvé válik, mert nem tudnak rajta megtapadni a különböző szennyeződések (fékpor, utcai szennyeződések stb.).

A nano wax a hagyományos waxoknál lényegesen ellenállóbb a környezeti hatásokkal szemben. Hatását a hagyományos waxokkal ellentétben kétszer-háromszor hosszabb ideig tudja kifejteni, ami 3-4 hónapot jelent. A kezelt felületek tisztítása sokkal könnyebb, a szennyeződések nehezebben tapadnak meg a kezelt felületen, mint a kezeletlenen. A wax hatására az autó karosszériája fényesebb és csillogóbb lesz, a lakkon pedig egy védőréteget képez, ami óvja az autó fényezését, illetve vízlepergető hatása miatt kevésbé áll meg rajta a csapadék.

Az autók szellőzőrendszerében számtalan baktérium, gomba vagy akár vírus tud megtelepedni. Ha azt nem tisztíttatjuk rendszeresen, úgy a szellőzés, a klíma bekapcsolásával ezeket a kórokozókat (amelyek vírusos megbetegedéseket, asztmát és allergiát is okozhatnak) a kocsi utasterébe fújjuk be. Az autók szellőzőrendszerének tisztítására az ózon technológia a legjobb alternatíva.

Az ózon O3 – azaz az "aktivizált oxigén" – a létező egyik legerősebb sterilizáló anyag, ezért a baktériumok, vírusok, illatok és nem kívánatos szagok végleges eltüntetésére eredményesen használható. Kapcsolatba lép a baktériumokkal, vírusokkal és azokat elpusztítja. Az ózon atom élete rendkívül rövid, mindössze 20-25 perc, de annál erőteljesebb. Amikor a szennyeződések, baktériumok, vírusok ózonnal találkoznak, az ózon egy oxidációs folyamat eredményeként teljesen elpusztítja őket. Majd az ózon atom elhal és csak az oxigén marad fenn. Az autó baktérium-, vírus- és szagmentes lesz, kellemes esőillattal párosulva.

Köki Prémium Kézi Autómosó

A XIX. kerületi Köki Terminálban lévő autómosásban a XXI. századi Európa legújabb vívmányát, a fantasztikus a gőzös technológiát alkalmazzák. A gőz mellett használt autóápolási termékek Európában piacvezető svájci és angol környezetbarát anyagok. A Kökimosó munkatársai, akik a gépkocsikat kívülről-belülről tisztítják, a gőzgép használatához magas szintű szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Ez nagyon fontos, mert a technológiát tudni kell használni, a ronggyal és gőzzel tudni kell bánni, illetve a speciális szerek használatának ismerete is fontos. A technológia rendkívül környezetbarát, hiszen csak néhány liter vizet használ fel.

Legyen szép napod!

1191 Budapest Vak Bottyán Utca 75/a-c
koki.automoso@gmail.com
06 70 204 06 41

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Téli felkészítő Arany csomag a Köki Prémium Kézi Autómosótól. Külső mosás (falcok tisztítása, üvegfelületek külső tisztítása, felnitisztítás, gumiápolás). Bogároldás, viasz, külső műanyagok ápolása. Porszívózás, belső műanyagok portalanítása, tisztítása, ápolása. Belső tér illatosítása és ózonos kezelés (teljes belső fertőtlenítés, baktérium- és atkamentesítés, klímafertőtlenítés. Nano wax. Nano szélvédőbevonat

Fontos

Beváltható: 2017.04.16.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 204 06 41 • Az ajánlat csak személygépkocsikra érvényes • A kinyomtatott Alkuponodat vidd magaddal! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére