23.900 Ft helyett 14.990 Ft: Utazás az alpesi gyöngyszemhez, a Hallstatti-tóhoz, városnézéssel és a világ legősibb sóbányájának megtekintésével

Budavár Tours Utazási Iroda
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

14.990 Ft

Ajánlatkérés
Budavár Tours Utazási Iroda
1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656
www.budavartours.hu/

Az ajánlat leírása

Kirándulj el a szemet gyönyörködtető Hallstatti-tóhoz!

Program:

  • 1. nap: Találkozás 23.35-kor a Hősök terén. Indulás Budapestről este 23.50-kor. Folyamatos utazás Ausztriába, 3-4 óránként pihenőkkel. További felszállási lehetőségek: Óbarok, Tatabánya, Tata, Bábolna, Győr, Mosonmagyaróvár – a vidéki felszállást előre kell jelezni az utazási iroda felé!
  • 2. nap: A reggeli órákban megérkezés a festői Hallstatt városkájába. Itt lehetőség nyílik az évezredek óta lakott, parányi település kincseinek felfedezésére. Érdemes a híres Csontházat meglátogatni, ahol festett koponyák tekinthetők meg. A kirándulás nem lehetne teljes a világ legősibb sóbányájának megcsodálása nélkül. Gyalogos ösvényen vezet az út (lehetőség van felvonóval is menni, ennek azonban némi többletköltsége van) a bánya bejáratához, ahol a belépők megvásárlása után egy vezetett és igazán különleges bányalátogatás következik. A túra után séta vissza a városba, majd rövid szabadprogram után hazaindulás Budapest felé. Érkezés a késő esti órákban.

Hasznos információk:

  • Utazás: autóbusszal, amelyet két gyakorlott sofőr vezet felváltva. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálunk aprópénz.
  • Időjárás: hűvösebb időre számíthatunk a hazai időjáráshoz képest. Érdemes magunkkal hozni meleg kabátot, pulóvert, illetve esőkabátot. Jó idő esetén természetesen ezek a buszban hagyhatók.
  • Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, amely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra. Ezt a városnézés alkalmával is magunkkal vihetjük, de természetesen a buszban is hagyható.
  • Pénzügyek: a belépők (kb. 25 € / fő) mellett érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra eurót hozni magunkkal. Útközben nincsen pénzváltási lehetőség!

Fontos tudnivalók:

  • A helyfoglalás a befizetés sorrendjében történik. A teljes csoport elhelyezése érdekében az utazási iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson. Fix ülőhely foglalása a teljes útra: 1.000 Ft / fő
  • Az utas neve a visszaigazolást követően legkésőbb az indulás előtt 3 nappal módosítható 2.500 Ft / fő ellenében
  • Külön köthető BBP-biztosítás 550 Ft / fő / nap -tól
  • Regisztrációs díj (az irodában fizetendő): 1.500 Ft / fő
  • Útlemondás biztosítás: 1%

Ausztriában, az Alpok festői magaslatai között található a lenyűgöző szépségű Hallstatti-tó, amelynek partján egy különleges, barokk városka található. A meredek hegyoldalba, a Salzbergbe vájt házacskák egészen parádés látványt nyújtanak és a tájjal együttesen teszik egyedivé a település miliőjét.

Járd be Te is ezt, a tó és a sziklafal közé beékelődött, idilli hangulatú várost! Sétálj egy kellemeset a gyönyörű tó partján, vagy akár csónakázz a vízen, más szemszögből is megcsodálva a tájat! Ismerd meg a hegy tetején található sóbányát, amely a dokumentumok szerint a világ legősibbje!

Jó utat kívánunk!

1011 Budapest, Batthyány tér 5-6.
ertekesites@budavartours.hu
06 (1) 356 5656

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Buszos utazás Hallstattba, a Hallstatti-tó partján elhelyezkedő, tündéri barokk városkába egy főnek. Városnézéssel, a világ legősibb sóbányájának meglátogatásával és romantikus csónakázási lehetőséggel

Fontos

Időpont: 2016. szeptember 16-17 • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: ertekesites@budavartours.hu • Az emailben az alábbi adatok megadása feltétlenül szükséges: kuponkód, program neve és dátuma, utazó(k) neve, születési dátum, email cím, telefonszám, lakcím • Regisztrációs díj (az irodában fizetendő): 1.500 Ft / fő • Az Alkuponok korlátozott számban kaphatók

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére