23.000 Ft helyett 13.790 Ft: Lélekmegújító tréning egyéni vagy csoportos munkával, A célhoz vezető ÚT című önismereti társasjátékkal, Budapest VI. kerületében vagy Hatvanban

Szitakötő Selfness Központ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

13.790 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
23.000 Ft 40% 9.210 Ft
Szitakötő Selfness Központ
Hatvan, Horváth M. út 83
tunde.kentaur@gmail.com
+3670 947 6242

Akció Leírása

Szabadulj meg az életedet megkeserítő lelki nehézségektől 105 perces egyéni vagy egész napos csoportos lélekmegújító foglalkozáson!

Életünket rengeteg fájdalom, félelem, blokk nehezíti. Tudattalanul és sokszor tudatosan torpan elénk és talán éppen akkor, amikor a legkevésbé számítunk rá. Ez bármilyen nehéz, mégis értünk van, minket szolgál. Rendet kell tennünk kavargó gondolataink, érzéseink között, hogy életünket megújulva, új erővel és új rálátással folytathassuk.

Ebben a munkában segítséget nyújtunk. Abban, hogy a fájdalmadban, döntésképtelenségedben meglásd azt, amit eddig nem láttál, nem tudtál vagy nem mertél megtenni.

Elakadásainkat legtöbbször a családunkban tanult, megkövetelt, felvett szokásaink okozzák. Vagy olyan kötések, fogadalmak, amiket a családhoz való tartozás miatt képtelenek vagyunk feloldani, megváltoztatni. Eddigi életritmusod, megéléseid, fájdalmaid talán gátolnak már abban, hogy nyissál olyan lehetőségek felé, amelyre vágysz, de valamiért akadályokba ütközöl.

Lelked mást diktál, mint ahogyan élsz. Egy módszer, amellyel megújíthatod bensődet, új erőre kaphatsz, hogy felfedezd, milyen sok minden lakozik benned.

Ezzel a munkával ránézhetsz arra, hogy ki miért van jelen az életedben. Konkrét kérdésedre is választ kaphatsz: pl., hogy a társad mellett van-e a helyed, melyik munkahelyet válaszd, stb… Segítséget nyújt abban is, hogy tovább tudj lépni valahonnan, ahol már nem érzed jól magad, de nem mered kimondani döntésedet. Bármiben tud segíteni, amit nehéznek érzel, aminél félelmeid, aggodalmaid megnehezítik döntéseidet, vagy ahol nem tudod kifejezni mindazt, amit érzel, illetve amikor úgy érzed, nem kapsz elég figyelmet, szeretetet.

Lélekmegújítás egyéni munkával

  • játékos önismerettel kezdünk, mely megmutatja lelked állapotát
  • a Hellingeri családállítás módszerét alkalmazva folytatjuk munkánkat
  • 5 perc teaszünetet tartunk, hogy felkészüljünk a lezárásra
  • lezárásként ránézhetsz Önmagadra, hogy lelked mit válaszol az eltelt 105 percre
  • megkapod az Önismereti társasjátékot, amit magad és szeretteid örömére bármikor elővehetsz, címe: A célhoz vezető ÚT

Lélekmegújítás csoportos munkával

  • csoportjátékkal kezdünk, felkészülünk a munkára
  • pár perc szünet után sorban ránézünk a problémákra, elakadásokra a Hellingeri családállítás módszerével
  • a munkák között 10 perc szünetet tartunk
  • rövid játékkal lezárjuk a napot
  • megkapod az Önismereti társasjátékot, melynek címe: A célhoz vezető ÚT

Legyen szép napod!

Hatvan, Horváth M. út 83
tunde.kentaur@gmail.com
+3670 947 6242

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egyéni vagy csoportos lélekmegújító tréning a Szitakötő Selfness Központtól. A célhoz vezető ÚT című önismereti társasjátékkal. A foglalkozásokról részleteket a leírásban olvashatsz

Fontos

Beváltható: 2016.03.13.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes egyeztetés szükséges emailben: tunde.kentaur@gmail.com • Partner Honlap • Helyszínek és időpontok: Budapest, VI. kerület (március 12. és 13.), Hatvan, Horváth M. út 83. (február 27., 28., március 4.) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére