22.990 Ft helyett 9.990 Ft: 16 órás Reiki és Mágia Spirituális Gyógyító és Életmódváltó Tanfolyam Az Atlantisz Stúdió jóvoltából

Atlantisz Stúdió
1 5
4.5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

9.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
22.990 Ft 57% 13.000 Ft
Atlantisz Stúdió
1131 Budapest Göncöl utca 6.
+3630 879 7947
atlantiszstudio.webnode.hu/

Akció Leírása

Tanuld meg a spirituális gyógyítás alapjait a Reiki Tanfolyamon!

A Reiki egy gyógyító hatású energetikai módszer, amit egészségünk megőrzésére és gyógyulásunk elősegítésére használhatunk. Egy isteni eredetű, intelligens módon hatni képes energia közvetítésén alapul, ami beindítja és felerősíti öngyógyító folyamatainkat.

A Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert rendszeres használata könnyebbé teszi mindennapi életünket. A Reiki segítségével önmagunkkal és másokkal való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. 

A Reiki tanfolyamon a tanuló megkapja a lehetőséget, hogy a Reiki energiával kezelni tudja önmagát és másokat. Meditációkon és gyakorlatokon keresztül ráhangolódik a szeretetteljes isteni energiára, valamint elsajátítja azokat a kézpozíciókat, amelyek önmaga és mások kezeléséhez szükségesek. 

A Mágia nem más mint az erőkkel bánás tana ,ettől nem félni kell,mert itt a strucc politika nem működik! Nyitottan és pozitívan kellene erre tekintenünk hiszen minden negatív energiától,állandó szerencsétlenségünktől megtisztulhatunk ezek erők megfelelő használatával. Mágia tudatos használata életed minden területét segítheti,építheti.

A Tanfolyam 1. részén a tanuló elsajátíthat több koncentrációs,gyógyító és tisztító technikát melyekkel önmagára és környezetére is hathat.

Az ajánlat tartalma:

  • 16 órás Reiki és Mágia Spirituális Gyógyító és Életmódváltó Tanfolyam
  • R.a.i. Reiki tanfolyam beavatással Nemzetközileg elismert Oklevéllel
  • Fehér Mágia 1 Tanfolyam beavatással Oklevéllel
  • A Tanfolyam kb 3 hét alatt végezhető el 2 egyénileg egyeztetett htvégi napon
  • A Tanfolyamok létszáma 4-8 fő-s csoportok, a megfelelő haladás érdekében

Képzés elvégzése után egy programozott tértisztító-harmonizáló kristálycsomagot adnak, melyek segítségével otthonunkat megtisztíthatjátok a negatív energiáktól,és feltölthetitek a Szeretet energiával.

FONTOS! 

  • A tanfolyamok elvégzése kis létszámmal 2 hétvégi napon lehetséges.
  • Telefonos bejelentkezés szükséges!
  • Vidd magaddal a helyszínre a kinyomtatott kuponodat!

Legyen szép napod!

1131 Budapest Göncöl utca 6.
+3630 879 7947

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

16 órás Reiki és Mágia Spirituális Gyógyító és Életmódváltó Tanfolyam. A Reiki egy gyógyító hatású energetikai módszer, amit egészségünk megőrzésére és gyógyulásunk elősegítésére használhatunk. Egy isteni eredetű, intelligens módon hatni képes energia közvetítésén alapul, ami beindítja és felerősíti öngyógyító folyamatainkat

Fontos

Beváltható: 2016.06.23.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 0630 879 7947 A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a helyszínre! A tanfolyamok elvégzése kis létszámmal 2 hétvégi napon lehetségesek. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére