2.200 Ft helyett 990 Ft: Klasszikus mese zenés köntösben, Vuk című vidám, zenés mesejáték egy részben a Pódium Társulat előadásában, a Kőbányai Szabadidő Központban

Pódium Színház (régi)
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.200 Ft 55% 1.210 Ft
Pódium Színház (régi)
1101 Budapest Előd u. 1.
www.podiumszinhaz.eu

Akció Leírása

„Vadászom, utamból kotródj!”

Vuk, a rókakölyök nyolcadmagával jött a világra egy tóparti "rókavárban". A rókaszülők szürkülettől hajnalhasadtáig vadásznak, hogy az örökké éhes apróságokat jóllakassák. A rókacsaládot egy vadász és kutyája elpusztítja. Egyedül Vuk éli túl a támadást.

Vuk örökölte nagyapja legendás hírű vérét, szimatát, vadászösztönét. Nagybátyja, a magányos Karak pártfogásába veszi, s a kis rókát könnyedén tanítja meg a szabad portyázók életének minden fortélyára. Vuk remek tanítvány, s hamarosan túltesz tanítómesterén. Egyik éjszakai zsákmányszerző körútjuk során a vadász kertjébe is eljut, s rátalál Cselére, a rókalányra, majd Karak segítségével kiszabadítják a fogságból.

Nemsokára Karak is áldozatul esik az emberek vadászszenvedélyének, így Vuk és Csele együtt éli tovább a vadonbéli állatok szabad, veszélyekkel teli, de mindenképpen csodálatos életét.

Vuk című zenés mesejáték egy részben

  • Vuk, a kis róka - Pallós Tibor
  • Karak, a nevelőapja - Zsiga László
  • Csele, a rókalány - Cseh Adrienn
  • Sut, a farkatlan róka - Farkas Zoltán / Gieler Csaba
  • Vahur, a házőrző - Habány Tamás
  • Nyau, a macska / Unka, a béka - Bednai Natália
  • Rendezte: Habány Tamás

A Pódium Színházról

A Pódium Színház társulata nagyrészt a budapesti Madách Színház művészeiből és tagjaiból alakult Pódium Társulat néven. Céljuk olyan színvonalas előadások létrehozása, amelyeken a néző átadja magát a felhőtlen szórakozásnak és részese egy olyan eseménynek, amelyre minden bizonnyal sokáig szívesen emlékszik vissza.

1101 Budapest Előd u. 1.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Belépő 1 főre a Vuk című vidám, zenés mesejátékra. A mesejátékot Fekete István művéből Habány Tamás rendezte

Fontos

Beváltható: 2015.11.05.-ig
A kupon beváltható az előadás időpontjában: november 7., szombat, 15:30 • Helyszín: Budapest X. ker., Előd u. 1., Kőbányai Szabadidő Központ (KÖSZI) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére