21.000 Ft helyett 10.490 Ft: 3 alkalom kavitációs zsírbontás izomstimulációval és hőterápiás nyirokmasszázzsal, centikben mérhető fogyás a Relax Spa szalon jóvoltából

Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

10.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
21.000 Ft 50% 10.510 Ft
Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
1027 Budapest, Fazekas u.22.
06 (30) 565 8257
www.relaxspa.hu/

Akció Leírása

Készítsd fel alakodat az ünnepi eszem-iszomra, kombinált zsírbontás 3 alkalommal a Relax Spa szalonbanban!

Az ajánlat tartalma

  • 3 x 20 perc kavitációs zsírbontás a Relax Spa szalonban
  • Izomstimuláció
  • Hőterápiás nyirokmasszázs

Bár a strandszezonnak vége, a neheze csak most jön azoknak, akik nehezebben tudják kordában tartani a kilókat, hiszen hamarosan itt a karácsony és vele együtt a sok-sok finomság, amiknek nagyon nehéz ellenállni. De ha felkészülten várod az ünnepeket, akkor utána is könnyebb visszanyerned pompás alakodat. Lássuk, mi vár Rád a Relax Spa szalon 3 alkalom kezeléscsomagjában!

Először is a klasszikus kavitációs zsírbontás! A 40.000 Hz ultrahang önmagában is képes zsírt bontani, a kavitációs jelenség azonban lehetővé teszi a vastagabb zsírrétegbe való bejutását is. A kavitáció tulajdonképpen gáz- és buborékképződés a sejtek között. A kavitáció a testen belül, a kötőszövetben irányítottan zajlik le, az apró buborékok kipukkadása által keltett lökéshullámokkal a zsírsejtek irányítottan roncsolhatóak. Az eljárás során a lebontott zsírsejtek a szervezetből természetes úton a nyirokrendszeren keresztül a májba kerülnek, majd elégnek. Kiürülésük feltétele a sok folyadékfogyasztás: 2 liter körül egy nap!

Ezt követi az elektrostimulációs eljárás, amely serkenti a vérkeringést, erősíti és ellazítja a fáradt izomzatot, erősíti a melleket és egyensúlyban tartja a női hormonokat. Az alacsony frekvenciájú áram stimulálja az idegeket, erősíti az izomzatot és szétbomlasztja a felesleges zsírpárnákat.

Zárásként pedig némi izzadás, vagyis hőterápiás nyirokmasszázs segíti a zsírégetést! Feladata a súlycsökkentés, méregtelenítés, a narancsbőr megszüntetése és a stresszoldás. Az infravörös rendszer az energiát arra használja, hogy közvetlenül behatoljon a szövetekbe 4 cm-t meghaladó mélységben. Az itt használt infravörös energia a hagyományos forró levegős szauna által kiváltott verejtékezés két-háromszorosát képes elérni, miközben lényegesen alacsonyabb hőmérsékleten, vagyis 43-54 °C-on működik a forró levegős szaunában fennálló 82-113°C-kal szemben. Ezzel a módszerrel felgyorsítja szervezeted anyagcsere-folyamatait, hogy még több felesleges zsírsejttől szabadulhass meg!

E három kezelés együttes alkalmazása garantált, centikben mérhető eredményt ígér, próbáld ki Te is most féláron a budai Relax Spa szalonban!

Relax Spa

A II. kerületi, budai Relax Spa szalon elsősorban arról nevezetes, hogy munkatársai kidolgoztak egy fantasztikusan hatékony, kombinált fogyasztókezelést, amely különféle technológiák optimális, együttes használatával személyre szabottan fejti ki hatását. Az alakformáló kezelések mellett különféle masszázsokat is kipróbálhatsz barátságos környezetben, s természetesen a legmodernebb kozmetikai eljárásokkal szépülhetsz és fiatalodhatsz.

Legyen szép napod!

1027 Budapest, Fazekas u.22.
06 (30) 565 8257

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 x 20 perc kavitációs zsírbontás a Relax Spa szalonban. Izomstimuláció. Hőterápiás nyirokmasszázs

Fontos

Beváltható: 2016.11.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 565 8257 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére