20.000 Ft helyett 9.990 Ft: Egynapos méregtelenítő masszázs tanfolyam kiscsoportos vagy egyéni oktatással, választható márciusi napokon

Edina Masszázs Sziget
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

9.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
20.000 Ft 50% 10.010 Ft
Edina Masszázs Sziget
1038 Budapest, Kőbánya u. 35.
06/20-5986470

Akció Leírása

Sajátítsd el a méregtelenítő masszázs fogásait és egyéb méregtelenítő kúrák elemeit egynapos tanfolyamon!

A méregtelenítő masszázs úgy hat testünkre, lelkünkre, szellemünkre egyaránt, mint a tavaszi ébredés a természetre. Segít megtisztítani a szervezetünket a benne lappangó méreganyagok felgyülemlett sokaságától. Beindítja az izmokban az anyagcsere-folyamatot, serkenti a vér- és a nyirokkeringést egyaránt. A szövetek közötti pangó vizet és nyiroknedveket is segít kiüríteni a szervezetből.

Ha náthás időszakban gyógyszert kellett szednünk, vagy több tartósítószert tartalmazó ételt fogyasztottunk, akkor az azokból megmaradó, a szervezetünkre káros, és önmaguktól le nem bomló anyagokat is segít eltávolítani. Bármely méregtelenítő vagy böjtkúra kiegészítő kezeléseként is alkalmazhatjuk, de önállóan is megállja a helyét. Egy jól végzett méregtelenítő kezelés a test 30%-át is képes egyszerre megtisztítani. Egyéb kezelésekkel párosítva pedig kiemelkedő és gyors eredmény születik a test méregtelenítését illetően.

A méregtelenítő masszázs hatékonysága

Serkenti a nyirokpangást az izmok között, támogatja a jóindulatú ödémák felszívódását. A kötőszövetben felhalmozódó méreganyagok, és az általuk fellépő kötőszöveti gyulladás fájdalmait csillapítja. A reumás megbetegedéseknél is kiválóan alkalmazható, gyulladáscsökkentő hatású.

A műtéti hegesedések körüli terület gyógyulási folyamatait támogatja. A narancsbőr, a migrén, a fejfájás, a hajhullás, a torok, fül-, arc- és homloküreg gyulladása esetén, felső légúti gyulladásnál, műtét után, menstruációs görcsök, puffadás, kismedence gyulladásai estén is javallott.

Aktiválja az immunrendszert, a sejtanyagcsere-folyamatokat, megelőzés céljából, fogamzásgátló tablettát szedő hölgyeknél (ödéma esetén), valamint klimatériumban lévő nőknek szintén javasolt. A lelki vagy fizikai trauma feldolgozásában is segít, idegesség, alvászavar, túlfeszült idegrendszer esetén, illetve magas vérnyomás csökkentésére is szokták alkalmazni.

Tematika

  • A méregtelenítés alapjai
  • Különféle méregtelenítő, lé- és böjtkúrák átbeszélése
  • A méregtelenítő masszázs menete és a hozzá tartozó masszázsfogások elméleti és gyakorlati átadása

Legyen szép napod!

1038 Budapest, Kőbánya u. 35.
06/20-5986470

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egynapos méregtelenítő masszázs tanfolyam. Választható napok: 2016. március 4., 5., 11., 12. Kiscsoportos oktatás: 1-4 fő vagy egyéni oktatás egyeztetett időpontban. Tematika: a méregtelenítés alapjai, különféle méregtelenítő, lé-és böjtkúrák átbeszélése, a méregtelenítő masszázs menete és a hozzá tartozó masszázsfogások elméleti és gyakorlati átadása

Fontos

Beváltható: 2016.03.12.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes egyeztetés szükséges telefonon: 06 (20) 598 6470 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére