20.000 Ft helyett 12.490 Ft: Járj egy lépéssel mindenki előtt és váltsd valóra vágyaid - különleges teremtő technikát is tartalmazó cigánykártya jóslás tanfolyam

Ibisz Jósda
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

12.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
20.000 Ft 38% 7.510 Ft
Ibisz Jósda
XIII ker. Bp. Váci út 16
ibiszjosda@gmail.com

Akció Leírása

Láss egy jósnő szemével!

Fontos tudnivaló:

  • A tanfolyamra hozz magaddal jegyzetfüzetet és tollat!

A lapok jelentését és a kirakási módokat bármelyik cigánykártya jóskönyvből ki lehet olvasni, a tanfolyamon azonban olyan tudás birtokába kerülhetsz, amit egyetlen tankönyvben sem találhatsz meg. A vető- és jóskártya lapjai mesélni képesek és mostantól Te is átlátod és megérted üzenetüket.

Elég a nyitottságod a kártyák felé, az Ibisz Jósda képzésén ugyanis lépésről-lépésre, tisztán, világosan és érthetően elmagyaráznak mindent. Nem csupán jóslást tanulhatsz, olyan megoldásokat, technikát, megértéseket, amikre álmodban sem gondoltál volna.

Neked csak az első lépést kell megtenned e csodás, varázslatos világ felé és máris kezedbe veheted életed irányítását. A vetőkártya eszközként szolgál ehhez, és pontos információkkal, hatékony segítséggel lát el.

A tanfolyamon lehetőséged lesz elsajátítani a cigány mágia egyik leghatásosabb teremtő technikáját, amivel azonnal pozitív irányba tudod terelni az életed. Ezért fontos, hogy gondold át, mely területen lenne a legnagyobb szükséged a változásra.

Szerelem? Anyagiak? Stabilitás? Költözés? Utazás? Munkahely? Hozd magaddal kívánságaidat, álmaidat, vágyaidat, mert az Ibisz Jósda csodálatos, misztikus világában az álmok valóra válnak!

Legyen szép napod!

XIII ker. Bp. Váci út 16

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Különleges teremtő technikát is tartalmazó cigánykártya jóslás tanfolyam – részvétel egy főnek. Nem csupán jóslást tanulhatsz, olyan megoldásokat, technikát, megértéseket, amikre álmodban sem gondoltál volna. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.09.30.-ig
Időpont: 2016. október 1. (szombat), 10:00 - 18:00 (amennyiben az időpont megtelik, újat jelölnek ki) • Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 975 8133

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére