2.000 Ft helyett 990 Ft: Holle anyó segít! című zenés mesejáték a Grimm testvérek nyomán, a Pódium Színház előadásában, emlékezetes élmény minden gyermek számára

Pódium Színház
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.000 Ft 51% 1.010 Ft
Pódium Színház
1105 Budapest, Előd u. 1
www.podiumszinhaz.eu/

Akció Leírása

Éljétek át gyermekeddel Holle anyó történetét a Pódium Színház zenés mesejátékának segítségével!

Az ajánlat tartalma

  • Belépő a Holle anyó segít! című zenés mesejátékra
  • Október 2-án, délelőtt 10:30-kor a Kőbányai Szabadidő Központban

Fantasztikus, fülbemászó dallamok, tanulságos történet, megnyerő színészi játék a Pódium Társulattól, akik ezúttal Holle anyó meséjét elevenítik fel a Kőbányai Szabadidő Központ színpadán.

Mária a szorgos lány, akit mostohaanyja az édeslányával ellentétben mindig mellőz, végül arra kényszeríti, hogy ugorjon egy kútba egy elvesztett orsóért. A kút világában, ami ugyanakkor a felhők felett van, több próbát kell kiállnia. Például meg kell ráznia egy érett almákkal teli almafát és ki kell szednie egy kész kenyeret a kemencéből, mielőtt az megégne.

A lány természetesen mindkettőt megteszi. Végül találkozik Holle anyóval, egy „hosszú fogú öregasszonnyal". A lány elszegődik mellé szolgálónak, és mindenekelőtt a dunnákat kell kiráznia, aminek következtében a földön hó hullik. Egy idő után a lány az elbocsátását kéri, ekkor Holle anyó bőséges aranyesővel jutalmazza meg.

A lányt hazatérésekor a kakas üdvözli: "Kukurikú! Aranyos lányunk hazatért!" Ezt látva a csúnya és lusta mostohatestvér elindul ugyanazon az úton, de megbukik a próbákon, és ahogy az várható, a szolgálatát is elégtelenül végzi el. Holle anyó ezért elbocsátja, és büntetése az élete végéig ráragadó szurok lesz.

Szereplők

 

  • Mária: Ternai Krisztina
  • Sára: Cseh Adrienn
  • Holle anyó, Zelda néni: Weisz Ildikó
  • Kemence, Almafa: Pallós Tibor

Jelmez, díszlet: Micskó Károly
Rendezte: Bednai Natália

A Pódium Társulatról

A Pódium Színház társulata nagyrészt a budapesti Madách Színház művészeiből és tagjaiból, Pódium Társulat néven alakult. Céljuk olyan színvonalas előadások létrehozása, amelyeken a néző átadja magát a felhőtlen szórakozásnak, és részese lehet egy olyan eseménynek, amelyre minden bizonnyal sokáig szívesen emlékszik vissza.

Legyen szép napod!

1105 Budapest, Előd u. 1

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Holle anyó segít! című zenés mesejáték a Pódium Színház előadásában. A Grimm testvérek meséje nyomán színpadra alkalmazta: Bednai Natália

Fontos

Beváltható: 2016.09.28.-ig
A kupon beváltható: 2016. október 2., 10:30 • Helyszín: Budapest, X. kerület, Előd u. 1., Kőbányai Szabadidő Központ • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére