2.000 Ft helyett 1.290 Ft: Aromax körömágyápoló olaj 10 ml-es kiszerelésben földimogyoró- és makadámdió-olajjal, táplálja a körömlakkok, háztartási szerek által károsított körmöket

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.290 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.000 Ft 36% 710 Ft

Akció Leírása

Tápláld körmeidet földimogyoró- és makadámdió-olajjal, hogy újra egészségesek és fényesek legyenek!

Kezünket és körmeinket rengeteg káros hatás éri, elég, ha csak a különféle körömlakkokra és lemosókra, vagy épp a háztartásban használt vegyszerekre gondolunk. Az Aromax olaj értékes összetevői (földimogyoró- és makadámdió-olaj, ligetszépemag-kivonat, növényi antioxidáns és E-vitamin) táplálják a fent említett szerek által károsított, töredező körmöket, egyben visszaállítják eredeti fényüket.

A földimogyoró-olaj bőrtápláló, a bőr szárazságát enyhítő és a bőr rugalmasságát fokozó hatású. Valamennyi bőrtípusra használható alapolaj, amelyhez az összetettebb kozmetikai és terápiás hatás elérése céljából más olajokat is hozzá szoktak adni.

A makadámdió olaját horzsolások és terhességi csíkok eltüntetésére, várandósok és babák bőrének ápolására, a bőr öregedési folyamatának lassítására, illetve a bőrvörösség mérséklésére alkalmas kozmetikai készítmények alkotórészeként, valamint napozószerek és dekorkozmetikumok összetevőjeként lehet eredményesen felhasználni.

Használatát a köröm és a körömágy mindennapos ápolására ajánljuk.

A készítmény a benne lévő fertőtlenítő hatású illóolajoknak (teafa, indiai citromfű, szegfűszeg, kakukkfű) köszönhetően egészségesebbé teszi a körmöket, míg esszenciális zsírsav- és E-vitamin tartalma megakadályozza a köröm és a körömágy kiszáradását.

Legyen szép napod!

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Aromax körömágyápoló olaj földimogyoró- és makadámdió-olajjal. Kiszerelés: 10 ml. Táplálja a körömlakkok, lemosók és háztartási szerek által károsított, töredező körmöket

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére