2.000 Ft helyett 1.190 Ft: 250 ml-es Herbioticum vadgesztenyés lábkrém a visszérgyulladás és az igénybe vett lábak kezeléséhez

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.190 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.000 Ft 41% 810 Ft

Akció Leírása

Vadgesztenye
A vadgesztenyét már régóta a vénák természetes gyógyszerének tartják. A levelekben lévő vegyületeket elsősorban az ízületi gyulladások és fájdalmak enyhítésénél, kezelésénél hasznosítják. Terméséből elsősorban visszérbántalmak elleni, vénákat erősítő gyógyszereket állítanak elő. Fő hatóanyaga, az eszcin kiváló a visszeres, duzzadt lábakra, ízületi gyulladásokra, keringési problémákra és az aranyér kezelésére is. Az eszcin erősíti az érfalakat, segíti az egészséges vénás visszaáramlást, megakadályozza a vérrögképződést, és erős gyulladáscsökkentő hatású. Értágulatok okozta ödémák, keringési elégtelenség, trombózis, aranyér, visszeres lábszárfekély kezelésére ajánlott, de alkalmazható csonttörés okozta duzzanatok, köszvény esetén is. Különleges hatóanyagait a bőrápolásban, a káros sugarak elleni védekezésben is felhasználják.


Herbioticum vadgesztenyés lábkrém
A Herbioticum vadgesztenye kivonatot +6 hozzáadott növényi kivonatot (aloe vera, hegyi árnika virág, fekete nadálytő, ginkgo biloba, ginzeng gyökér, ördögcsáklya) tartalmazó készítménye visszérgyulladás, véraláfutás következtében kialakuló kellemetlen tünetek, valamint fáradt és feszülő, igénybe vett lábak ápolására javasolt.
Ajánlott állómunkát végzőknek esti lábpihentetéshez.
A kevésbé esztétikus látványt nyújtó hajszálereket, illetve a lábon lévő seprűvénákat, visszértágulatokat csökkenti.


Az összetevők jótékony hatásai:

  • Vadgesztenye kivonat – tonizálja a bőrt és elősegíti a gyógyulást. A bőr értágulataira összehúzó hatással van (visszértágulat ellen hat), segíti a vérellátást, fokozza a vérkeringést.
  • Szőlőlevél kivonat – keringésfokozó hatású, enyhíti a fájdalmas feszülő érzést és frissíti, vitalizálja a megterhelt végtagokat. Ezáltal kettőzött erővel segít a visszértágulat és érszűkületes lábfájás esetén is.
  • Hegyi árnika – remek fertőtlenítő.
  • Ördögcsáklya, a fekete nadálytő, aloe vera – hatékony gyulladáscsökkentők, illetve fájdalomcsillapítók. Együttes alkalmazásuk fokozottan serkentik a szövetek újraképződését.
  • Ginkgo biloba – segíti a krém felszívódását, emeli a bőr tónusát és vérellátását.
  • Ginzeng gyökér – vitalitást, egészséges színt kölcsönöz, hatékonyan kezeli az apróbb bőrhibákat.
  • A készítményben található napraforgóolaj jó felszívódású, kedvezően befolyásolja a bőrvédekező reakciót.

Felhasználási javaslat:
Naponta többször vigye fel a kívánt bőrfelületre és lágyan masszírozza a bőrbe. Minden bőrtípusra alkalmazható!


A natúr tisztaságú összetétel megőrzése érdekében a termék használata során ügyeljen arra, hogy tiszta kézzel nyúljon a tégelybe.
A szemmel, a nyálkahártyákkal és a nyílt sebekkel való érintkezést kerülje! Kizárólag külső használatra!


Összetevők (INCI): Aqua, Cetyl/Stearyl AlcoholStearic AcidHelianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Isopropyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glyceryl StearateCeteareth-25, Glycerin, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Extract, DMDM Hydantoin, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Camphor, Triethanolamine, Methylisothiazolinone, Bergamot Oil, BHT, Melissa Officinalis (Lemon Grass) Leaf Oil, Citrus Aurantium (Orange) Peel Oil, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Arnica Montana (Arnica) Flower Extract, Symphytum Officinale (Comfrey) Extract, Ginkgo Biloba Extract, Panax Ginseng (Ginseng) Root Extract, Harpagophytum Procumbens (Devil’s Claw) Extract,Limonene*,Linalool*. *Az illóolajak természetes összetevői.
Parabén és kőolajszármazék mentes. Mesterséges szín- és illatanyagot nem tartalmaz.

 

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

A Herbioticum vadgesztenyés lábkrém összetevői hozzájárulhatnak a visszérgyulladás és az igénybe vett lábak kezeléséhez. Kiszerelés: 250 ml. Felhasználási javaslat: naponta többször vigye fel a kívánt bőrfelületre és lágyan masszírozza a bőrbe. Minden bőrtípusra alkalmazható! Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére