Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

2 alkalmas alakformálás, fogyasztás az eredeti francia LPG technológiával most 17.000 Ft helyett csak 4.990 Ft-ért!

Alakformálás, fogyasztás az eredeti francia LPG technológiával
Angyalinfo kft.
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

4.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
17.000 Ft 71% 12.010 Ft
Angyalinfo kft.
Budaörs, Templom tér 19.
06 70 423 00 50
www.testfogyasztasok.com

Akció Leírása

Az LPG technika

Az LPG technika az LPG eszközökkel a szövetek mobilizálását célozza. Az LPG Louis Paul Guitay, a terápiás masszírozó készülék feltalálójának nevét jelöli.

Louis Paul Guitay egy autóbalesetet követően visszamaradt hegeit a szöveteket mobilizáló, ún. „Skin Fold Rolling” kezelést kapott. Számos kezelés után Louis Paul Guitay változást tapasztalt a Skin Fold technikában, mivel minden orvos más-más manőverekkel, eltérő ideig kezelte. Ekkor született meg az a szándék, hogy a módszert konzisztenssé és megismételhetővé tegye a vákuum segítségével, amely kezelés közben megemeli a bőrt és azt két motorizált henger segítségével masszírozza.
Az LPG technika szabadalmaztatott módszer, amely során a készülék kezelőfeje hullám formájában beszívja a bőrt, majd elengedi azt. A motorizált hengerek különböző sebességgel, egymástól függetlenül, azonos vagy ellentétes irányban mozognak, a bőr állapotától függően. A program intenzitása személyre szabható. A készülék intelligens szoftvere segítségével a program intenzitása a szövetek jellegzetességeinek és a kezelés céljának figyelembe vételével személyre szabható.
A Cellu M6 Keymodule-i kezelés

Az Endermologie® a kötőszövet kezelésének leghatékonyabb és legkíméletesebb, garantáltan fájdalommentes módszere.

A kezelés során az LPG Cellu M6 Keymodule i szépségipari gépet alkalmazzuk a cellulit állapotának javítására, alakformálásra, a keringés javítására.

A cellulit, azaz narancsbőr a mai kor esztétikai népbetegsége. A nyirokrendszer elégtelen működése miatt a zsírsejtek között felgyülemlő salakanyagok vízvisszatartást (ödémát) eredményeznek, amitõl a felhám alatt réteg súlynövekedése következik be. Emiatt megszakadnak a bőrben a kollagénrostok és az elasztin szálak, ezáltal nem tudják feszesen tartani a szöveteket, és látható egyenetlenséggel kitüremkednek a bőrfelszínen.

- A kezelés lebontja, és végleg eltünteti a zsírsejteket, míg más módszerek (pl. fogyókúra, edzés) csupán a zsírsejtek méretét csökkentik.
- Nincs jojó effektus: a megsemmisült zsírsejtek helyett nem keletkeznek újak! (A zsírsejtek száma születéskor adott, és nem növekszik, csak térfogatuk nő vagy csökken ha fogyunk vagy hízunk!)
- Közvetlenül a problémás területen bontja le a zsírt!
- A legmakacsabb zsírpárnákat és a narancsbőrt is képes csökkenteni.
- Az eredmény már az első kezelés után jelentkezik , ami a narancsbőr csökkenésében és a bőr feszesebbé válásában mutatkozik meg.
- Egy kúra mindössze 6-10 kezelésből áll testtájanként (normák BMI) esetén), ami akár ruhaméret-csökkenést is eredményezhet a kezelt területen.

A gép kezelőfeje két hengerből áll. Miközben a vákuum enyhén megemeli a kezelt szöveteket, a forgó hengerek finoman masszírozzák a bőrfelületet. A kezelés minden esetben testreszabott és egyéni, ugyanis a hengerek forgási iránya és sebessége a kezelt bőr adottságainak és a kezelés céljának megfelelően szabályozható.

A kezelés megkezdése előtt szakembereink egy részletes beszélgetés során felmérik az Ön egészségi állapotát, megismerik életmódját annak érdekében, hogy a kezelés ne egy sablonos forgatókönyv szerint zajló eljárás, hanem egy valóban személyre szóló, hatékony módszer lehessen. A beszélgetés alkalmat ad arra, hogy szakemberünk megismerhesse az Ön igényeit és elvárásait a kezeléssel kapcsolatban.

A következő lépés a testalkat és a méretek felmérése. Ezeket az adatokat a névre szóló kezelőfüzetben rögzítjük és fényképpel egészítjük ki. A kezelőfüzetet és a képeket természetesen bizalmasan kezeljük; azokat kizárólag Ön és kezelője tekintheti meg. A kezeléssorozat előtt, közepén és végén készített fotók a hatékonyság igazolását szolgálják, és pontosan mutatják az elért eredményeket.

A kezelési idő általában 35 perc. A testkezeléshez minden kedves vendégünk saját testkezelő ruhát kap. Ez a vékony és rugalmas anyagból készült, szorosan a test vonalát követő LPG bodywear biztosítja a kellő diszkréciót és higiéniát.

A kezelés sikere növelhető:

 • Méregtelenítéssel (diéta, infrakabin vagy szauna);
 • A nyirok- és vérkeringés serkentésére heti min. 2-3 kezeléssel;
 • A kezeléseket folyamatosan kell végezni, három napnál hosszabb kihagyás nélkül, min. 12 alkalommal;
 • Kellõ folyadékbevitellel (napi 2,5-3 liter, lehetőleg szénsavmentes ásványvíz fogyasztásával);
 • A kúra alatt alkoholt fogyasztani nem ajánlott annak szénhidrát tartalma és toxikus hatása miatt;
 • Egészséges táplálkozással;
 • Rendszeres testmozgással.
Gyakran felmerülő Kérdések
 • Tényleg működik? Van már észrevehető eredmény?
 • Igen működik, erre bizonyíték az Európa szerte és U.S.A-ban készült kutatások
 • Hetente hány kezelést vehetek igényben?
 • Átlagosan 2 alkalom a javasolt. Ha a kezelési folyamat alatt tekintélyes súlyt veszít el vagy hosszú ideje problémás cellulitja van, akkor heti egy alkalom javasolt. Heti 2 alkalomnál több kezelés nem hoz nagyobb eredményt.
 • Meddig tart egy kezelés?
 • Átlagosan egy kezelés 35 percig tart. A kezelés során a problémás test részére jobban koncentrálunk, de az általános vérkeringés és kibocsátási folyamat elősegítése érdekében más testrészekre is kellő időt szakítunk.
Angyalinfo kft.
Budaörs, Templom tér 19.
06 70 423 00 50

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 alkalmas (2x45perc). LPG kezelés. fogyaszt. formál. feszsesít

Fontos

A kupon beváltható: 2013.01.14 - 2013.04.10

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére