199.000 Ft helyett 149.800 Ft: Európai körút Hamburg, Koppenhága és Malmö érintésével, 6 éjszaka félpanziós ellátással és buszos utazással 1 személy részére, június 20-i indulással

City Holiday Utazási Iroda
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

149.800 Ft

Ajánlatkérés
City Holiday Utazási Iroda
8600 Siófok, Fő u. 154.
ch@city-holiday.hu
0036/84-316-306
www.club-holiday.hu/

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Dánia fővárosát, Koppenhágát, a svéd kikötőt, Malmőt és Németország, második legnagyobb városát, Hamburgot!

Ezúttal Európa északi felére invitálunk Titeket, méghozzá egy nagyon izgalmas, látnivalókban gazdag körutazásra!

Pozsony, Prága és Drezda érintésével érkeztek meg Hamburgba, ahol már este lehetőség van ismerkedni a várossal. Másnap Lübeckbe, a marcipán városába látogattok el, amelynek óvárosa műemlékvédelem alatt áll. Megtekintitek a híres Buddenbrock Házat, majd következik Hamburg tényleges felfedezése!

Az Elba és az Alster partján elterülő nagyváros érdekes építészeti stílusával, gazdag múzeumaival, tengerészeti hagyományaival és híres éjszakai életével az ország egyik leglátogatottabb városai közé tartozik. Hatalmas kikötője, amely a második legnagyobb Európában, különös vonzerőt kölcsönöz ennek az egykori Hansa városnak, amely több mint 2500 hídjával méltán viseli az Észak-Velencéje nevet. Látnivalói közé tartozik a Városháza, a Kikötő, a Miklós templom, a Halpiac és a Reeperbahn.

A harmadik napon reggeli után indultok Dánia fővárosába, Koppenhágába. Útközben ellátogattok Roskildébe, amely évszázadokkal ezelőtt Dánia legjelentősebb városa volt. Az UNESCO világörökséghez tartozó katedrális a dán uralkodók temetkezési helye. Összesen 39 dán királyt vagy királynőt temettek el ebben a gyönyörű templomban, állítólag az egész világon nincs még egy olyan épület, ahol ennyi uralkodói síremlék található.

Koppenhágában vár Titeket a Városháza tér, a Christiansborg palota (a dán parlament épülete), a régi tőzsdepalota, a bájos egykori kikötő, az Amalienborg palota és a kis hableány szobra. A városnézést követően szabad program, majd meglátogatjátok a Rosenborg kastélyt. Ezt a mesepalotát a dán királyok építtették, gyönyörű szép belső termei és az itt őrzött királyi koronaékszerek igazi különlegességnek számítanak. Késő délután utazás Malmőbe, Dél-Svédország legnagyobb városába.

Az ötödik nap a Frederiksborg Kastélynál kezdődik, amely talán egész Dánia legnagyszerűbb építészeti remekműve. A kastélyt egy kis tó 3 szigetére építtette IV. Keresztély dán király az 1600-as évek elején. Az épületegyüttes megtekintése során nemcsak a pompás dísztermekben gyönyörködhetünk, hanem közben Dánia történelméből is kapunk ízelítőt. Ezután a közeli Helsingörbe, Hamlet városába utaztok. Délután indulás Hamburgba, érkezés az esti órákban.

A hatodik napon Lipcse meglátogatása van terítéken. Lipcse Szászország második legnagyobb városa. A belváros gyöngyszeme a régi városháza pompás reneszánsz épülete. A közös program után lesz szabadidő is, majd utazás a Prága környéki szállodába, ahol az utolsó éjszaka eltöltése után másnap indultok haza Magyarországra.

A csomag tartalma 1 személy részére

  • Utazás modern autóbuszokkal
  • Középkategóriájú szállások, elhelyezés kétágyas szobákban
  • Ellátás: félpanzió
  • Indulás: 2016.06.20.
  • 3 éjszaka Hamburg környékén
  • 2 éjszaka Koppenhága környékén
  • 1 éjszaka Prága környékén

Fontos:

  • Minimum 2 program befizetése szükséges.

A programok ára, ami helyszínen fizetendő:

  • Csak csomagban vásárolható meg: 180 EUR (Ez kötelezően fizetendő)

Jó utat kívánunk!

8600 Siófok, Fő u. 154.
ch@city-holiday.hu
0036/84-316-306

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Európai körút Hamburg, Koppenhága és Malmö érintésével 1 személy részére. Utazás modern autóbuszokkal. Középkategóriájú szállások, elhelyezés kétágyas szobákban. Ellátás: félpanzió. Indulás: 2016.06.20. 3 éjszaka Hamburg környékén. 2 éjszaka Koppenhága környékén. 1 éjszaka Prága környékén

Fontos

Beváltható: 2016.06.16.-ig
Indulás: 2016.06.20 • Minimum 2 program befizetése szükséges • Az Alkupon megvételét követően előzetes foglalás szükséges kuponkód és titkos kód megküldésével: a ch@city-holiday.hu • Kötelezően fizetendő: betegség- baleset- és poggyászbiztosítás 250 Ft/fő/nap • Extra fizethető díjak: egyágyas felár: 6.800 Ft/éj, sztornóbiztosítás (3,5%) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére