19.000 Ft helyett 9.990 Ft: Páros sportmasszázs 60 vagy 90 percben a belvárosi Harmónia Wellness Központban, enyhülés fáradt izmaitoknak és ízületeiteknek profi masszőrök jóvoltából

Harmónia Wellness Központ-masszázs
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

9.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
19.000 Ft 47% 9.010 Ft
Harmónia Wellness Központ-masszázs
Budapest, VII. ker Hársfa utca 23.
budapest-masszazs.hu/

Akció Leírása

Izomlazító, regeneráló és energiával feltöltő sportmasszázs kettőtöknek a belvárosi Harmónia Wellness Központban

Az ajánlat tartalma

  • Páros sportmasszázs a belvárosi Harmónia Wellness Központban

Opciók

  • 60 perces sportmasszázs 19.000 Ft helyett 9.990 Ft-ért
  • 90 perces sportmasszázs 27.000 Ft helyett 20.090 Ft-ért

Nem kell feltétlenül élsportónak lennetek ahhoz, hogy élvezhessétek a Harmónia Wellness Központ páros sportmasszázsát! Ha aktív, mozgalmas életet éltek és sportoltok is, előfordulhatnak kisebb-nagyobb sérülések, amelyek gyakran az izmokat, ízületeket érintik. Elég egy rossz mozdulat, egy nem megfelelően elvégzett bemelegítés, s máris hosszan tartó, kellemetlen fájdalom vár ránk, amely akár a mozgásban is akadályozhat.

A gyorsabb regenerációban ilyenkor nagy segítségetekre lehet egy szakszerű sportmasszázs, amely segít ellazítani a befeszült, meghúzódott izmokat, szó szerint leveszi a terhet izmaitokról és ízületeitekről, hogy újra élvezhessétek a felhőtlen, fájdalommentes mozgás, sportolás örömét!

Harmónia Wellness Központ

Ha van pár szabad órád és szeretnél ellazulni, kikapcsolódni, szeretettel vár a családias Harmónia Wellness Központ a VII. kerületben. Vidám, képzett masszőrök vezetnek be a masszázs világába. A szalon hitvallása szerint az emberi testben hét energiaközpont van; ezeket nevezzük csakráknak. Az energia normál esetben folyamatosan áramlik a központok között, fenntartva ezzel a fizikai, szellemi és lelki egészséget és egyensúlyt. Ennek az életenergiának, vagy más néven Pránának akadályoztatása, vagy stagnálása negatív érzelmeket eredményezhet, úgymint depresszió, zavar, harag, nyugtalanság, stb. A test és az elme bonyolult kapcsolatban van egymással, így emiatt ha a prána nem áramlik, különféle testi betegségekkel kerülhetünk szembe.

A Harmónia Wellness Központ masszázsaival tehát nemcsak tested, de lelked is új erőre kaphat, s boldogabban, kiegyensúlyozottabban folytathatod életedet.

Legyen szép napod!

Budapest, VII. ker Hársfa utca 23.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Páros sportmasszázs a belvárosi Harmónia Wellness Központban. Időtartam: 60 vagy 90 perc

Fontos

Beváltható: 2016.12.06.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 882 8384 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére