1.890 Ft helyett 1.690 Ft: A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője: 2 kg-os BiOrganik natúr Mauritius-i nádcukor

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.690 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
1.890 Ft 11% 200 Ft

Akció Leírása

A nádcukor a hagyományos cukor természetes helyettesítője, felhasználhatjuk sütemények, desszertek készítéséhez, de tehetjük kávéba vagy teába is.
A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.

Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.

Jó tudni: a boltokban kapható \"barnacukor\" a legtöbb esetben nem más, mint fehércukor nádmelasszal színezve. Így az nem egészségesebb, mint a fehércukor (bár az elnevezés alapján sokan ezt feltételezik), szemben az élettanilag valóban sokkal előnyösebb nádcukorral.

A nádcukor előnyei:

  • Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz (tápegészebb). 
  • Előállítása nem vegyi eljárással történik, ebből kifolyólag környezetbarátabb
  • Ízében egyedibb


Nádcukor tulajdonságai:
A nádcukor semmiféle mesterséges anyagot nem tartalmaz, sőt még a cukorrépánál is jóval egészségesebb. Az íze igencsak eltér a fehér cukortól, hiszen a mesterséges eljárásnak köszönhetően a fehér cukor 90%-ban, míg a nádcukor megközelítőleg 20%-ban tartalmaz édes vegyületet. A nádcukornak jóval természetesebb, enyhe karamellás íze van, így használhatjuk süteményhez, teához, és minden olyan ételhez, amihez eredetileg fehér cukrot adtunk volna. A természetességét a feldolgozás adja, vagyis a levágás után sajtolással kinyerik a nádcukrot, majd centrifugálják, és szárítják, így kapják meg a melaszt.

Kiszerelés: 2 kg-os

AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 kg-os BiOrganik natúr Mauritius-i nádcukor. Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz. Felhasználhatjuk sütemények, desszertek készítéséhez, de tehetjük kávéba vagy teába is. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére