18.500 Ft helyett 9.150 Ft: Figyelj szervezeted apró rezdüléseire, válaszd a termográfiás állapotfelmérés több helyszínen, a Medmis Intézet Orvosi Rendelőiben

Medmis Intézet
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

9.150 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
18.500 Ft 51% 9.350 Ft
Medmis Intézet
1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 13.
9023 Győr, Teleki L. u. 53. fszt. 3.
medmis@gmail.com
06-30-9373-883
medmis.hu

Vélemények

B. Andrea

Nagyon barátságos környezetben zajlik a kezelés, nekem is hatékonyan enyhítettek az allergiámon.

B. Zita

Ha közelebbről is érdekelnek ezek a diagnosztikai módszerek, vannak remek tanfolyamaik is. Nagyon érdekesek!

O. Tamás

Én migrénkezelésen voltam, s érezhető hatást értek el, már sokkal kevésbé vesz dönt le a lábamról a fejfájás, mint korábban.

Akció Leírása

Tegyél meg mindent egészséged megőrzéséért! 

Betegségeink sohasem szervi elváltozásokkal kezdődnek. Először valami elromlik, a funkció károsodik. Ekkor már gyakran tünetek is jelentkezhetnek, mint például fájdalmak, rossz közérzet, puffadás, szédülés, gyomorégés, stb. Ha ezt nem orvosoljuk, akkor egy idő után kialakulnak a szervi elváltozások.
Az orvostudomány a szervi elváltozások kimutatásában kimagasló eredményeket ért el a RTG, a CT, az ultrahang és az MRI segítségével. A működési problémák, a funkcionális betegségek kimutatásában azonban nem történt igazi áttörés. Ezen a területen komoly előrelépést és újdonságot hozott a hőtérképes vizsgálat, a termográfia.
Életfolyamataink során szervezetünkben jelentős mennyiségű hő termelődik. Ez a hő, az egyes szöveteinkben és szerveinkben eltérő mértékben termelődik. A hősugárzás valójában infravörös sugárzás. Ez ma már fotózható, videózható egy speciális berendezéssel a hőkamerával vagy termokamerával (thermokamera). Általa vált lehetővé a hőtérképek, hőfotók készítése és a technika gyors fejlődésével megszülethetett a termokamerás (thermokamerás) állapotfelmérés.

Segítségével kimutathatók egyes még panaszt sem okozó illetve panasszal járó elváltozások, gócok, gyulladt területek, ízületi elváltozások, egyes degeneratív elfajulásra utaló hőeltérések, illetve egyes daganatos megbetegedések gyanúja. A termokamera nagy érzékenységgel jelzi a beteg szervezet bőrfelszínen megjelenő hőmérséklet változásait. 
A vizsgálat fájdalommentes, nem jár testi érintéssel, sem káros sugárzással. Terhes nőknél is alkalmazható. Az eljárás kb. 30 percet vesz igénybe. A teljes testről, készített felvételeket szakorvos elemzi és a helyszínen tájékoztat a vizsgálat eredményéről.

Mikor érdemes elvégezni a vizsgálatot?

  • Góckutatás, krónikus vagy akut gyulladás esetén
  • Érelmeszesedés, cukorbetegség, köszvény gyanúja
  • Mozgásszervi problémák, gyulladások felderítésében
  • Egyes perifériás keringési zavaroknál
  • Tisztázatlan eredetű panaszok esetén
  • Degeneratív ízületi- és gerincelváltozásoknál
  • Érszűkület gyanúja esetén
  • Egyes daganatos elváltozások gyanúja esetén 
  • Különféle kezelések hatékonyságának követésére
  • Állapotfelmérésre, ha szeretné egészségét megőrizni

FONTOS: Budapesten csak csütörtöki napokon van betegfogadás!

Egészítse ki szervezete hőtérképes átvizsgálását IBR-SYSTEM® elektrodinamikai állapotfelméréssel!

Legyen szép napod!

1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 13.
9023 Győr, Teleki L. u. 53. fszt. 3.
medmis@gmail.com
06-30-9373-883

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Termográfiás állapotfelmérés egészségünk megőrzéséért fájdalommentesen és káros sugárzások nélkül. Érdemes alkalmazni többek között gyulladás, érelmeszesedés, cukorbetegség, ismeretlen eredetű panaszok vagy keringési zavaroknál. Segítségével nyomon követhetjük már zajló kezeléseinket is

Fontos

Beváltható: 2017.04.26.-ig
Előzetes bejelentkezés szükséges a 06 30 937 3883-as telefonszámon • Időpont lemondása 24 órával az adott időpont előtt lehetséges. Ellenkező esetben a kupont felhasználtnak tekintjük • Az Alkuponodat vidd magaddal! • Bármennyi kupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére