18.500 Ft helyett 9.150 Ft: Elektrodinamikai állapotfelmérés az ország több pontján – modern és hatékony módszer

Medmis Intézet
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

9.150 Ft

Megveszem
Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
18.500 Ft 51% 9.350 Ft
  • Csak meghatározott ideig!

Korlátozott darabszámban!

Medmis Intézet
1081 Bp, II. János Pál pápa tér 13.
9023 Győr, Teleki L. u. 53. fszt. 3.
medmis@gmail.com
06-30-9373-883

Akció Leírása

Néha jobban érezzük magunkat, máskor pedig kissé fáradtnak, vagy levertnek. Környezetváltozásnál vagy valamilyen extrém szituációban esetleg még kiütések is megjelennek rajtunk, vagy akármilyen kellemetlen tünetegyüttest tapasztalunk magunkon. A valódi kiváltó okot azonban mi is csak találgatni tudjuk.

Az a jelenség, hogy bizonyos bőrterületek kapcsolatban vannak egyes belső szervekkel, viszonylag régóta ismeretes a fizioterápiában és a neurológiában. Ezt az összefüggést használják ki az akupresszúra és a reflexmasszázs kezelések során is. Az ember bőrfelületén vannak olyan speciális pontok, területek is, amelyeknek az elektrodinamikai állapota, összefüggést mutat velük kapcsolatban lévő belső szervek állapotával. 
Az IBR-SYSTEM elektrodinamikai állapot felmérés során speciális bioelektromos pontokra mikrointenzitású ingeráramot bocsájtunk és mérjük a vizsgált terület válaszreakcióját, amiből következtetni lehet a vele kapcsolatban álló szerv, szervrendszer vagy funkcionális csatorna állapotára. Funkciókat, tehát működési összefüggéseket vizsgálunk. Ezért már a szervi elváltozások megjelenése előtt kimutathatók bizonyos eltérések vagy egyensúlytalanságok. Amennyiben ezek az eltérések hosszabb ideig fennállnak, akár szervi elváltozáshoz vezethetnek.
Az eljárással megállapítható, hogy a vizsgált szervrendszer reaktivitási indexe a normál tartományban, az alatt, esetleg felette található. A normáltartomány feletti értékek akut gyulladás, irritáció, túlműködés jelzői, a túlságosan magas értékek pedig súlyosabb akut gyulladást, erőteljes salakanyag-túlterhelést vagy allergiás folyamatot jelezhetnek. Az alacsonyabb értékek az adott szerv alulműködését, strukturális elváltozását jelezhetik, a nagyon alacsonyak komolyabb sejtszintű károsodásra is utalhatnak.
Az eljárás során tizenhét szerv, szervrendszer vagy funkció-kör elektrodinamikai állapotát vizsgáljuk. A kapott eredmények ok-okozati öszzefüggéseket tárhatnak fel és nagyban hozzájárulhatnak a betegségek valódi okának felismeréséhez. 
Az eljárás kiterjed a tüdő, gyomor, vékonybél, vastagbél, vese, húgyhólyag, lép, máj, epehólyag, bőr, kötőszövet, nyirokrendszer, szív, keringés, idegrendszer, izületek és allergia elektrodinamikai, funkcionális vizsgálatára.

Az állapotfelmérés második részében a berendezés mikroimpulzusokat küld a bőr felszinére, amelyek bejutnak a szervezetbe. Az elektrolit rendszerben majdnem fénysebességgel eljutnak minden egyes sejthez. A sejtek reagálnak ezekre a kis mikroingerekre és megváltoztatják a membránpotenciáljukat. A Az IBR-SYSTEM berendezés a Ezek a változások mérhető és grafikusan meg is jeleníthetők. Így kialakul az indukált biokommunikációnak nevezett jelenség a sejtek és a berendezés között.

A szervezet összes sejtje részt vesz ebben a folyamatban, így a kapott jelleggörbében benne foglaltatik a szervezet komplex müködésének spektrumképe. Ebből kiszűrhetők a kóros eltérések és az instabil frekvencia szektorok. A berendezés a megszűrt jelsorozatokat használj fel a biofeedback kezelésekhez. 

A vizsgálatra több helyszínen van lehetőség a Medmis Intézet Orvosi Rendelőiben:

  • 1081 Bp, II. János Pál pápa tér 13.
  • 9023 Győr, Teleki L. u. 53. fszt. 3.

Legyen szép napod!

Medmis Intézet
1081 Bp, II. János Pál pápa tér 13.
9023 Győr, Teleki L. u. 53. fszt. 3.
medmis@gmail.com
06-30-9373-883

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Kérdés küldése

Dióhéjban

Elektrodinamikai állapotvizsgálattal most könnyedén kiderítheted, mennyire vagy egészséges. Szakképpzett orvosok állnak rendelkezésünkre a Medmis Intézet Orvosi Rendelőiben. Modern és hatékony állapotfelmérésben lehet részünk. Esetleges betegségeink és tüneteink kiváltó okára derítenek fényt az IBR-SYSTEM elektrodinamikai állapotfelmérés során

Fontos

Beváltható: 2017.04.21. - 2017.05.05.
Előzetes bejelentkezés szükséges a 06-30-9373-883-as telefonszámon • A vizsgálat több helyszínen is elérhető a Medmis Intézet Orvosi Rendelőiben • Bármennyi kupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
28 vásárló nézi most ezt az akciót
Oldal tetejére