18.500 Ft helyett 9.150 Ft: Elektrodinamikai állapotfelmérés az ország több pontján – modern és hatékony módszer

Medmis Intézet
1 5
4.9 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

9.150 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
18.500 Ft 51% 9.350 Ft
Medmis Intézet
1081 Bp, II. János Pál pápa tér 13.
9023 Győr, Teleki L. u. 53. fszt. 3.
medmis@gmail.com
06-30-9373-883
medmis.hu

Vélemények

B. Andrea

Nagyon barátságos környezetben zajlik a kezelés, nekem is hatékonyan enyhítettek az allergiámon.

B. Zita

Ha közelebbről is érdekelnek ezek a diagnosztikai módszerek, vannak remek tanfolyamaik is. Nagyon érdekesek!

O. Tamás

Én migrénkezelésen voltam, s érezhető hatást értek el, már sokkal kevésbé vesz dönt le a lábamról a fejfájás, mint korábban.

Akció Leírása

Néha jobban érezzük magunkat, máskor pedig kissé fáradtnak, vagy levertnek. Környezetváltozásnál vagy valamilyen extrém szituációban esetleg még kiütések is megjelennek rajtunk, vagy akármilyen kellemetlen tünetegyüttest tapasztalunk magunkon. A valódi kiváltó okot azonban mi is csak találgatni tudjuk.

Az a jelenség, hogy bizonyos bőrterületek kapcsolatban vannak egyes belső szervekkel, viszonylag régóta ismeretes a fizioterápiában és a neurológiában. Ezt az összefüggést használják ki az akupresszúra és a reflexmasszázs kezelések során is. Az ember bőrfelületén vannak olyan speciális pontok, területek is, amelyeknek az elektrodinamikai állapota, összefüggést mutat velük kapcsolatban lévő belső szervek állapotával. 
Az IBR-SYSTEM elektrodinamikai állapot felmérés során speciális bioelektromos pontokra mikrointenzitású ingeráramot bocsájtunk és mérjük a vizsgált terület válaszreakcióját, amiből következtetni lehet a vele kapcsolatban álló szerv, szervrendszer vagy funkcionális csatorna állapotára. Funkciókat, tehát működési összefüggéseket vizsgálunk. Ezért már a szervi elváltozások megjelenése előtt kimutathatók bizonyos eltérések vagy egyensúlytalanságok. Amennyiben ezek az eltérések hosszabb ideig fennállnak, akár szervi elváltozáshoz vezethetnek.
Az eljárással megállapítható, hogy a vizsgált szervrendszer reaktivitási indexe a normál tartományban, az alatt, esetleg felette található. A normáltartomány feletti értékek akut gyulladás, irritáció, túlműködés jelzői, a túlságosan magas értékek pedig súlyosabb akut gyulladást, erőteljes salakanyag-túlterhelést vagy allergiás folyamatot jelezhetnek. Az alacsonyabb értékek az adott szerv alulműködését, strukturális elváltozását jelezhetik, a nagyon alacsonyak komolyabb sejtszintű károsodásra is utalhatnak.
Az eljárás során tizenhét szerv, szervrendszer vagy funkció-kör elektrodinamikai állapotát vizsgáljuk. A kapott eredmények ok-okozati öszzefüggéseket tárhatnak fel és nagyban hozzájárulhatnak a betegségek valódi okának felismeréséhez. 
Az eljárás kiterjed a tüdő, gyomor, vékonybél, vastagbél, vese, húgyhólyag, lép, máj, epehólyag, bőr, kötőszövet, nyirokrendszer, szív, keringés, idegrendszer, izületek és allergia elektrodinamikai, funkcionális vizsgálatára.

Az állapotfelmérés második részében a berendezés mikroimpulzusokat küld a bőr felszinére, amelyek bejutnak a szervezetbe. Az elektrolit rendszerben majdnem fénysebességgel eljutnak minden egyes sejthez. A sejtek reagálnak ezekre a kis mikroingerekre és megváltoztatják a membránpotenciáljukat. A Az IBR-SYSTEM berendezés a Ezek a változások mérhető és grafikusan meg is jeleníthetők. Így kialakul az indukált biokommunikációnak nevezett jelenség a sejtek és a berendezés között.

A szervezet összes sejtje részt vesz ebben a folyamatban, így a kapott jelleggörbében benne foglaltatik a szervezet komplex müködésének spektrumképe. Ebből kiszűrhetők a kóros eltérések és az instabil frekvencia szektorok. A berendezés a megszűrt jelsorozatokat használj fel a biofeedback kezelésekhez. 

A vizsgálatra több helyszínen van lehetőség a Medmis Intézet Orvosi Rendelőiben:

  • 1081 Bp, II. János Pál pápa tér 13.
  • 9023 Győr, Teleki L. u. 53. fszt. 3.

Legyen szép napod!

1081 Bp, II. János Pál pápa tér 13.
9023 Győr, Teleki L. u. 53. fszt. 3.
medmis@gmail.com
06-30-9373-883

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Elektrodinamikai állapotvizsgálattal most könnyedén kiderítheted, mennyire vagy egészséges. Szakképpzett orvosok állnak rendelkezésünkre a Medmis Intézet Orvosi Rendelőiben. Modern és hatékony állapotfelmérésben lehet részünk. Esetleges betegségeink és tüneteink kiváltó okára derítenek fényt az IBR-SYSTEM elektrodinamikai állapotfelmérés során

Fontos

Beváltható: 2016.11.24.-ig
Előzetes bejelentkezés szükséges a 06-30-9373-883-as telefonszámon • A vizsgálat több helyszínen is elérhető a Medmis Intézet Orvosi Rendelőiben • Bármennyi kupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére