17.500 Ft helyett 9.990 Ft: Pigmentfolt eltávolító csomag soft lézeres kezeléssel, nappali és éjszakai krémekkel, tonikkal az Avatar Holisztikus Gyógyászattól

Avatar Holisztikus Gyógyászat
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

9.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
17.500 Ft 43% 7.510 Ft
Avatar Holisztikus Gyógyászat
Budapest XI. Bartók Béla út 66.
gyogyuljmaskepp@gmail.com
www.holisztikusgyogyaszat.hu/

Akció Leírása

Számolj le a bőrhibákkal kompromisszumok nélkül!

Különleges ajánlatunk tartalmaz egy almás-citromos tonikot, egy fehérítő, hidratáló nappali krémet és egy Hársfavirág intenzív éjszakai tápláló krémet. Ezek segítségével megszabadulhatsz az UV-fény okozta pigmentfoltoktól. Egyenletessé teszik a bőr tónusát, halványítják a májfoltokat, illetve az aknék után maradt nyomokat is.

Ráadásként egy alkalommal Soft lézeres kezelésen is részt vehetsz. Ennek következtében a foltok tovább halványodnak, a bőr teljesen megnyugszik, a hibák, hegek, aknék eltűnnek.

Az Avatar Holisztikus Gyógyászatról

A szépségszalon holisztikus kozmetikai kezelései a hagyományos elemekre épülnek, és nem csak szépítő, de gyógyító erejűek is. A legmodernebb szérumokkal, gépekkel, természetgyógyász irányításával, közreműködésével segítik, hogy megőrizd szépséged és fiatalságod.

Legyen szép napod!

Budapest XI. Bartók Béla út 66.
gyogyuljmaskepp@gmail.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Pigmentfolt eltávolító alap csomag az Avatar Holisztikus Gyógyászattól. Tartalma: 125 ml-es almás-citromos tonik, 30 ml-es fehérítő, hidratáló nappali krém, 30 ml-es Hársfavirág intenzív éjszakai tápláló krém, ajándékként egy alkalommal Soft lézeres pigmentfolt halványító kezelés. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.08.31.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: gyogyuljmaskepp@gmail.com

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére