16.000 Ft helyett 9.590 Ft: Szerezzétek vissza Mozart elveszett művét, segítsétek a brit hadsereget Egyiptomban vagy mentsétek meg az emberiséget! Szabadulós játékok angolul is 2-6 főre

Scavenger Escape Budapest
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

9.590 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
16.000 Ft 40% 6.410 Ft
Scavenger Escape Budapest
1075 Budapest, Asbóth utca 15.
budapest@scavengerescape.com
+36 70 574 0662
scavengerescape.com/budapest/

Akció Leírása

Válasszatok a három izgalmas szabadulós játék közül, kalandozzatok különböző korokban és országokban a Scavenger Escape luxus pályáin!

Kedvelitek az élő nyomozós, szabadulós játékokat? Ha igen, ám újszerű élményekre vágytok, próbáljátok ki a Scavenger Escape egyik játékát!

A Scavenger Escape nem csupán egy második generációs szabaduló szoba, hanem egy igény a határok feszegetésére, a maximum elérésére. A játékok kitalálói ötvözték a hagyományos kincskeresés izgalmait az ultramodern luxus érzésével, így a szabadulás a tartalmas szórakozáson túl valódi és maradandó élménnyé válik. Lássuk, milyen kalandokból választhattok!

Mozart nyomában

Mozart halálát mindig is különös rejtélyek övezték. Egy aukciós ház szerint létezik egy befejezetlen zenemű, amelynek kottáját a közelmúltban egy híres műgyűjtő tulajdonította el. Magándetektívként az aukciós ház arra bérelt fel, hogy járjatok utána a rejtélynek a műgyűjtő villájában. 60 perc áll rendelkezésetekre, hogy megtaláljátok az ellopott mesterművet és igazoljátok eredetét.

Egyiptomi kaland

Ebben a szobában a második világháború előtti Egyiptomba érkeztek meg. A brit hadsereg tisztjeként az a feladatod, hogy megakadályozd az ellenség titkos levelezését. Társaiddal új információt kaptok egy dobozról, amelyben titkos üzenetek vannak elrejtve a bazárban. A túléléshez keveredjetek el turistaként a bazár forgatagában, találjátok meg a dobozt és jussatok ki a rejtekhelyről.

Rejtélyes rendelő

Egy őrült professzor gonosz tervvel készül laborjában: halálos vírust készít az emberiség ellen. Te és a társaid vagytok a kiválasztott elit csapat, akiknek a feladata megakadályozni őt terve végrehajtásában. Be kell jutnotok a laborba, de csak 60 percetek van, mielőtt a professzor rajtakapna titeket. Minél gyorsabban kell tehát a lombikok és dokumentumok között megtalálnotok az antiszérumot és kijutnotok a laborból.

Legyen szép napod!

1075 Budapest, Asbóth utca 15.
budapest@scavengerescape.com
+36 70 574 0662
Hétköznapokon 14 órától 22 óráig, Hétvégente 12 órától 22 óráig

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Luxus szabadulós játék angolul is a Scavenger Escape jóvoltából. 2-6 személy részére. Időtartam: 60 perc. A játékok játszhatók magyar és angol nyelven is. 3 választható játék: juttassátok vissza Mozart elveszett művét a jogos tulajdonosának, segítsétek a brit hadsereg műveleteit Egyiptomban vagy mentsétek meg az emberiséget a pusztulástól!

Fontos

Beváltható: 2017.08.28.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon, emailben vagy a weboldalon: 06 (70) 574 0662, budapest@scavengerescape.com, http://scavengerescape.com/budapest/booking/oldalon. A foglalás során a kupon mezőbe az "ALKUPON" kódot beírva tudnak foglalni • Felhasználható: hétköznapokon 13 órától 21 óráig • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére