15.990 Ft helyett 7.490 Ft: Méresd fel emésztőrendszered állapotát egy helyen a Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban, és találd meg egészségügyi problémáid gyökerét kezdeti szakaszban, most konzultációval is

Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

7.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.990 Ft 53% 8.500 Ft
Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
1117 Budapest, Erőmű u. 4. V. emelet
titkarsag@dpek.hu
06 (30) 356 21 77
www.dpek.hu

Vélemények

K. Kinga

Szerettem volna több információhoz jutni a weboldalról, de a kezelés végül maximálisan bevált, így nem bántam meg, hogy belevágtam.

R. Sára

Sajnos a weboldalukon nincs túl sok információ, így nem mertem megvenni a kupont.

U. Mária

Nekem a magas vérnyomásom kezelésében segítettek, sokkal jobban érzem magam a kezelés óta!

Akció Leírása

Ha úgy érzed helytelenül táplálkozol, vagy gond van az emésztéseddel, szeretnéd kivizsgáltatni magad, akkor a gasztoenterológiai állapotfelmérésen minden kérdésedre választ kapsz egy helyen!

Az élő sejtekben, szerveinkben, a szövetek működése során nem csak kémiai, hanem fizikai változások is zajlanak, melyek megfelelő vizsgálómódszerek segítségével láthatóvá tehetők. Korunk népbetegségei nagy részének alapja a helytelen táplálkozás, hogy rengeteg tartósítószerrel készült ételt, készételt, gyorsételt fogyasztunk. Ezek az anyagok lerakódhatnak beleinkben, és legrosszabb esetben, főleg ha hajlamosak vagyunk rá, emrt családunkban előfordult már korábban, előfordulhatnak daganatos megbetegedések is. Ezért mindenképp érdemes odafigyelnünk szervezetünk központjára, az emésztésükre! 

Ezen vizsálat során az új Voll diagnosztikát használják, amit elekromágneses elven működő készülék segítségével végeznek. Itt az adott szövetet/ szervet igerlik, ekkor elekromos változások mérhetők, ezzel információt adnak a szervek működéséről. Ezek a rendellenességek hamarabb észlelhetők, mint a kémiai változások, ezért ha baj van, akkor a probléma korán észrevehető és még csírájában elfojtható. 

Csomag tartalma:

  • gyomor, nyelőcső vizsgálata
  • vékonybél vizsgálata
  • vastagbél vizsgálata
  • máj méregtelenítő képességének vizsgálata 
  • epehólyag vizsgálata
  • fehérje, zsír, szénhidrát bontási zavarok
  • Konzultáció orvosnál vagy antropológus-humánbiológusnál

Legyen szép napod!

Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ bemutatkozó

Diagnosztikai és tanácsadó Központunk 2010 óta működik. Szolgáltatásaink az egészség védelmét, megőrzését és visszaállítását komplex módon célozzák. A modern technikát ötvözve a hagyományos, évezredes módszerekkel és tapasztalatokkal alakítottuk ki diagnosztikai és terápiás rendszerünket, mely eredményeink tanúsága szerint betegeink egészségét a legeredményesebben szolgálja.
1117 Budapest, Erőmű u. 4. V. emelet
titkarsag@dpek.hu
06 (30) 356 21 77
H-P 8:30-20:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Csomag tartalma: gyomor, nyelőcső vizsgálata, vékonybél vizsgálata, vastagbél vizsgálata, máj méregtelenítő képességének vizsgálata, epehólyag vizsgálata, fehérje, zsír, szénhidrát bontási zavarok és Konzultáció orvosnál vagy antropológus-humánbiológusnál

Fontos

Beváltható: 2016.05.29.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes belejentkezés szükséges e-mailben: titkarsag@dpek.hu Bármennyi Alkupon vásátolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére