15.990 Ft helyett 7.490 Ft: Krónikus bőrgyulladások, ekcéma vizsgálata Candida- és 100 pontos ételintolerancia-teszttel, konzultációval a Dr. Kósnai Központban

Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

7.490 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.990 Ft 53% 8.500 Ft
Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ
Budapest, Kárpát u. 18, 1133
titkarsag@dpek.hu
06 (30) 356 21 77
www.dpek.hu/

Vélemények

K. Kinga

Szerettem volna több információhoz jutni a weboldalról, de a kezelés végül maximálisan bevált, így nem bántam meg, hogy belevágtam.

R. Sára

Sajnos a weboldalukon nincs túl sok információ, így nem mertem megvenni a kupont.

U. Mária

Nekem a magas vérnyomásom kezelésében segítettek, sokkal jobban érzem magam a kezelés óta!

Akció Leírása

Szabadulj meg a kellemetlen bőrbetegségektől, tudj meg többet szervezeted állapotáról és a lehetséges megoldásokról!

Az ajánlat tartalma

  • Krónikus bőrgyulladások, ekcéma vizsgálata a Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban
  • Bőr és nyálkahártyák állapotfelmérése, gyulladásának, irritációjának vizsgálata 22 ponton
  • Tápcsatorna (vékonybél, vastagbél) állapotfelmérése, gyulladásszűrés 20 ponton
  • Ételintolerancia-teszt 100 allergénre
  • Candida-teszt
  • Konzultáció orvos/humánbiológussal

Néhány más betegséggel együtt korunk népbetegségei közé lépett elő az ekcéma, a seborrhoea, a pikkelysömör és az akne. Életkortól függetlenül nőtt a gyakorisága, a bőrhibák már nemcsak a kisgyermekkor és a serdülőkor gyakori velejárói, de már a felnőtteknél is gyakorta jelen van.

Nem a mi szervezetünk változott, hanem a környezeti hatások. A bőr gyulladásos betegségei általában valamilyen általános betegség tüneteként jelentkeznek. Ezek közül a leggyakoribbak az allergiák, ételintoleranciák, a gombás megbetegedések, valamint gyulladásos gócok, közülük is a tápcsatorna (elsősorban a bélrendszer) gyulladásai.

Ebben a vizsgálati csomagban felmérik a vékonybél és a vastagbél állapotát, megkeresik az irritációkat, gyulladásokat.

A csomag második része a 100 allergénre kiterjedő ételintolerancia-teszt, mivel a betegségek jelentős részéért az egyes élelmiszerfehérjékre adott kóros immunreakciók felelősek. Az ételallergiásoknál fellépő ún. áteresztő bél szindróma a bélrendszerben a gyulladást fokozhatja, valamint szerteágazó allergiás tüneteket okozhat.

A csomag harmadik része a Candida-teszt, amely a tápcsatornában is jelen lévő élesztőgomba túlzott jelenlétét mutatja ki. Oka lehet a magas szénhidrátfogyasztás, illetve a gyulladásos bélbetegségeknek gyakori velejárója. A bélflóra – mint bélrendszerünk egyik legfontosabb védője – sérülése a Candida albicans túlszaporodásával gyakran együtt jár. A normál bélflóra csökkenése szerepet játszik a belek gyulladásainál, mivel az általa termelt gyulladáscsökkentő faktorok hiányában gyulladás könnyebben alakul ki, illetve marad fenn.

A vizsgálatokat Voll-módszerrel végzik, amelynek elve, hogy az élő sejtek, következésképpen a szervek, szövetek működése során nem csak kémiai, hanem fizikai változások is zajlanak, amelyek megfelelő vizsgálómódszerek segítségével láthatóvá tehetők. Az adott szövet vagy szerv elektromos ingerlése során keletkezett elektromos változások mérhetők és információt adnak a szervek működéséről. A teszt a szervek működési zavarait vizsgálva fokozott vagy csökkent vezetőképességet állapíthat meg, előbbi gyulladást, utóbbi degeneratív eltérést jelezhet.

Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ

A központ egyik alapítója, dr. Kósnai Judit hitvallása szerint a túlzásba vitt gyógyszeres kezelések rontják az egészség állapotát, a helytelen életmód pedig nem teszi lehetővé a gyógyulást. Meg kell tanulni mindazt újra, amit néhány száz évvel ezelőtt élt elődeink még jól ismertek és alkalmaztak. A XIII. kerületi Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban ebben a szellemiségben javítanak egészségi állapotodon szervezeted legkülönbözőbb részein.

Legyen szép napod!

Dr. Kósnai Belvárosi Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központ bemutatkozó

Diagnosztikai és tanácsadó Központunk 2010 óta működik. Szolgáltatásaink az egészség védelmét, megőrzését és visszaállítását komplex módon célozzák. A modern technikát ötvözve a hagyományos, évezredes módszerekkel és tapasztalatokkal alakítottuk ki diagnosztikai és terápiás rendszerünket, mely eredményeink tanúsága szerint betegeink egészségét a legeredményesebben szolgálja.
Budapest, Kárpát u. 18, 1133
titkarsag@dpek.hu
06 (30) 356 21 77
H-P 8:30-20:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Krónikus bőrgyulladások, ekcéma vizsgálata a Dr. Kósnai Egészségügyi Tanácsadó és Diagnosztikai Központban. Bőr és nyálkahártyák állapotfelmérése, gyulladásának, irritációjának vizsgálata 22 ponton. Tápcsatorna (vékonybél, vastagbél) állapotfelmérése, gyulladásszűrés 20 ponton. Ételintolerancia-teszt 100 allergénre. Candida-teszt. Konzultáció orvos/humánbiológussal

Fontos

Beváltható: 2017.09.19.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 356 2177 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére