15.010 Ft kedvezménnyel 89.990 Ft: Pünkösdi kalandozás Olaszországban, Firenze, Pisa, Volterra, Siena és San Gimignano csodáinak felfedezésével – 5 nap, szállás, félpanzió, utazás

Pannonia Program- és Utazási Iroda
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

89.990 Ft

Ajánlatkérés
Pannonia Program- és Utazási Iroda
1036 Budapest, Kolosy tér 2.
info@pannoniatravel.hu
+ 36 30 / 592-6107
+ 36 1 / 341-3682
www.pannoniatravel.hu

Az ajánlat leírása

Járd be Olaszország egyik legeslegszebb vidékét és gazdagodj felejthetetlen élményekkel!

Élvezd a táj lenyűgöző szépségét, és a látnivalók, műemlékek sokaságának lenyűgöző látványát Itália páratlan hangulatú régiójában! Toszkánát nem véletlenül tartják Olaszország egyik gyöngyszemének, hiszen megannyi csábító nevezetesség és elképesztően gyönyörű természeti környezet jellemzi.

Az 5 napos pünkösdi körutazáson biztosan nem fogsz unatkozni! Ennek során ugyanis olyan városokat fedezhetsz fel, mint például a híres Firenze, Pisa, Siena, Volterra vagy éppen San Gimignano. Élvezd a taljánok egyedülálló konyhai műremekeit és kóstold meg a finom helyi borokat is!

Program:

  • 1. nap: Kora reggel indulunk autóbusszal Budapestről, és a megadott helyszínekről. Szlovénián keresztül utazunk tovább Montecatini Terme-be, ahol az éjszakai szállásunk lesz.
  • 2. nap: Ezen a napon Toscana ékkövét, Firenzét fedezzük fel helyi idegenvezetőnkkel. A városnéző sétánk programjában szerepel a San Lorenzo Bazilika-Galileo Michelangelo nyughelye, a lenyűgöző Santa Maria del Fiore székesegyház, a finom művű bronzkapuiról híres keresztelő kápolna, a Palazzo Vechhio és a Ponte Vecchio meglátogatása sem.  A közös sétát követően szabad program keretében felkereshető a világ egyik építészeti csodája Brunelleschi kupolája, vagy az Uffizzi képtár.
  • 3. nap:  Kora reggel elhagyjuk a szállásunkat, utazunk tovább Volterrába, az Alkonyat c. film egyik helyszínére, rövid városnéző séta után buszozunk tovább a lakótornyairól elhíresült San Gimignanoba, majd a legszebb középkori városközpontjáról ismert Siena-ba. Útközben megállunk egy farmon, ahol helyi termékeket, bort, olívát és sajtot tudunk kóstolni és vásárolni. A nap végén utazás a szálláshelyre Padova térségébe. 
  • 4. nap: A városnézés után indulunk tovább Pisa–ba, ahol a Csodák terén megnézzük a keresztelő kápolnát, a székesegyházat és a híres ferde tornyot. Ezt követően utazunk Padovába, ahol városnéző sétával folytatjuk a Prato della Valle parkban, majd a Szent Antal bazilikát tekintjük meg, természetesen Donatello, Gattamelataról készült lovas szobra sem maradhat ki a programból. Szállás elfoglalása, vacsora.
  • 5. nap: Reggeli után utazás haza, útközben megálló Aquileiaban. A mozaikjairól híres kora keresztény bazilika felkeresése a programunk. A program végeztével hazautazás, útközben megállunk a híres „fánkos” pihenőnél Trojane-ban. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Fontos tudnivalók:

  • Kötelezően külön fizetendők: városi behajtási díjak és idegenforgalmi adó 44 €; útlemondási biztosítás 1,5%
  • Egyágyas felár: 19.500 Ft
  • Várható belépődíjak (külön fizetendők): firenzei helyi idegenvezető 12 €, Firenze Keresztelő kápolna 10 €; Uffizi képtár 16,5 €; Siena Dóm 6 €; Aquileia bazilika, San Gimignano Régi városháza és torony 10 €
  • A városi behajtási engedély díja és a belépődíjak a buszon az idegenvezetőnek fizetendők (az árak időközben változhatnak)
  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás az utazási irodában kedvező áron köthető

Indulási pontok (2016.05.14-én, szombaton):

  • 06:15 Blaha Lujza tér (Corvin Áruház parkoló)
  • 06:45 Batthyány tér 7. (a villamosmegálló előtt)
  • Találkozó mindkét helyszínen az indulási időpont előtt 15 perccel!
  • A vidéki felszállás pontos időpontjáról az utazási irodában érdeklődj!

Vidéki felszállási helyek:

  • Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km
  • Siófok, M7 autópálya, 65-ös út lehajtója, Tesco áruház parkolója
  • Balatonlellei pihenő, M7 autópálya, Mol benzinkút, 138 km
  • Nagykanizsa, régi 7-es főút mellett, Mol benzinkút

Jó utat kívánunk!

1036 Budapest, Kolosy tér 2.
info@pannoniatravel.hu
+ 36 30 / 592-6107
+ 36 1 / 341-3682

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Pünkösd Olaszországban - 5 nap / 4 éj egy főnek háromcsillagos szállással, félpanzióval, buszos utazással, magyar nyelvű idegenvezetéssel és csoportkísérettel. Körutazás Firenze, Pisa, Volterra, Siena és San Gimignano megtekintésével. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.05.12.-ig
Időpont 2016.05.14. - 05.18. (szombattól szerdáig) • Az Alkupon megvételét követő 48 órán belül előzetes bejelentkezés és szerződéskötés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával, telefonon (H-P 12.00-18.00), emailben vagy személyesen: 06 (30) 592 6107, info@pannoniatravel.hu, Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I. emelet 11./A • A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: az utazás pontos időpontja, a program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye • Kötelezően külön fizetendők: városi behajtási díjak és idegenforgalmi adó 44 €; útlemondási biztosítás 1,5%

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére