15.000 Ft helyett 9.290 Ft: Mostantól úgy alhatsz, mint a mormota ezzel a hihetetlen Jewel Bedding zselés párnával, melyet úgy terveztek, hogy tökéletesen alkalmazkodjon a testedhez, javítsa fejed és nyakad tartását alvás közben.

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

9.290 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
15.000 Ft 38% 5.710 Ft

Akció Leírása

Mostantól úgy alhatsz, mint a mormota ezzel a hihetetlen Jewel Bedding zselés párnával.

Ez a kényelmes és lágy párna kiváló minőségű memória habból és zselé rétegből készült. Exkluzív kivitele tökéletesen illeszkedik fejed és nyakad alakjához, mely sokkal jobb pihenést tesz számodra lehetővé, mivel segít megtalálni a helyes alvó pozíciót. A Jewel Bedding párna testtartásod javítása érdekében minden segítséget megad, ezáltal élvezetesebb alvást nyújt, melynek során hátad, nyakad és vállaid tökéletesen kipihentek lesznek. 

Forradalmi összetételének köszönhetően, testhőmérsékleted megtartásával reagál a külső hőmérsékletre. A zselépárna testkontúrod szerint formálódik és lesz egyre puhább. Ráadásul, ez az ergonómikus párna egyenletesen oszlatja el súlyodat, rendkívüli módon csökkentve a tested lényeges pontjaira gyakorolt nyomást, és ezzel pihentető és csendes alvást nyújt. 

Nem fogsz többé reggelente a tipikus és bosszantó nyak- és hátfájásra ébredni, mely a rossz alvó testhelyzet erdménye. Ha fontos számodra az egészséged, vedd meg ezt a Jewel Bedding párnát kiváló áron és élvezd a maximum komfortot alvás közben is! Legyenek szép álmaid, mialatt ez az elbűvölő párna biztonságot és komfortot nyújtva vigyáz rád.

Tudnivalók:

  • Kb. mérete 49 x 28 x 7 cm
  • 100% hipoallergén
  • Antibakteriális és ellenálló
AlkuPont - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Alkupon Termék
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. épület
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Jewel Bedding zselés párna. Tökéletesen illeszkedik fejed és nyakad alakjához, mely sokkal jobb pihenést tesz számodra lehetővé, mivel segít megtalálni a helyes alvó pozíciót. Testhőmérsékleted megtartásával reagál a külső hőmérsékletre. A zselépárna testkontúrod szerint formálódik és lesz egyre puhább. Kb. mérete 49 x 28 x 7 cm. 100% hipoallergén, antibakteriális és ellenálló. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére